Brandul autohton Allview a lansat o boxa inteligenta care dispune si de alte functii pe langa cea de redare muzica. Noul gadget poarta numele de Allview V-Bass.

Compania Allview a reusit sa acapareze o piata destul de larga si un numar mare de utilizatori care aleg sa le foloseasca gadget-urile. Pe langa smartphone-uri si tablete, Allview lanseaza pe piata din Romania o boxa portabila inteligenta.

Allview V-Bass este un dispozitiv gandit pentru a reda muzica dar si pentru a raspunde la intrebari sau pentru a recunoaste comenzi vocale. Boxa este compatibila cu Amazon Alexa si este capabila sa furnizeze in limba engleza tot felul de informatii de cultura generala. In plus, V-Bass spune glume, lectureaza carti audio si creaza liste de cumparaturi sau de activitati.

Boxa inteligenta functioneaza printr-o simpla apasare de buton dupa care urmeaza o intrebare sau comanda vocala. La fel de simplu ( comanda vocala ) se ajusteaza si volumul la intensitatea dorita, se schimba melodia sau se alege postul preferat de radio. V-Bass ne ofera chiar si posibilitatea sa setam o alarma pentru un anumit interval de timp.

Lucian Peticila, managerul general de la Allview afirma urmatoarele: “Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. Allview V-Bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare.”

In Magazin Play gasim aplicatia Siebo Multiroom cu ajutorul careia utilizatorii pot folosi in acelasi timp mai multe boxe inteligente V-Bass, aflate in incaperi diferite, pe care se pot reda fie acelasi continut audio fie unul diferit. Aceasta aplicatie este foarte folositoare si daca dorim sa obtinem liste cu posturile de radio preferate, liste pe care le vom accesa printr-o comanda vocala.

Boxa are un aspect placut si un design modern. Aceasta vine cu dimensiuni reduse ( 67 mm.-circumferinta si putin peste 10 cm.-inaltime ) ceea ce inseamna ca poate fi folosita cu usurinta in orice imprejurare: acasa, la birou, la o iesire in natura, in masina, etc.

Pentru interactiunea cu Amazon Alexa se necesita o conexiune Wifi iar cu smartphone-ul se va conecta prin Bluetooth. La convorbirile telefonice, boxa se “transforma” in dispozitiv hands-free.

Puterea boxei inteligente este de 3W si autonomia de pana la 4 ore care se bazeaza pe un acumulator Li Pol. de 1200 mAh.

Allview V-Bass este disponibila pe siteu-ul allview.ro si listata la pretul de 250 de lei.

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here