airpods

AirPods sunt castile wireless oferite de Apple, pe care le putem folosi impreuna cu telefoanele iPhone 7.

Castile Apple AirPods au un design minimalist si elegant insa, vin cu aceleasi limitari ca si vechile casti EarPods ( cu fir ). Acestea ofera o fixare mai buna sau mai slaba ( in urechi ) in functie de cat de buna este potrivirea cu anatomia utilizatorului.

Aceste casti wireless sunt destul de costisitoare si foarte usor de pierdut. Daca vor cadea din ureche intr-un moment nepotrivit, ne poate provoca o pierdere de 150 dolari. Asadar, ideea de casti wireless primeste un punct pro dar si unul contra.

Ne bucuram insa ca cei de la Spigen vor sa rezolve aceasta problema prin lansarea unui accesoriu util si mai putin costisitor.

Phonearena relateaza faptul ca este vorba despre un cablu care se va atasa de cele doua casti AirPods la capetele sale, iar fix-apples-wireless-airpods-with-this-10-wiredupa aceea se aseaza pe gatul utilizatorului. Acest cablu este util in cazul in care una dintre casti va iesi din ureche deoarece o impiedica sa cad ape asfalt sau pe alta suprafata care o poate distruge.

Citeste si : Cele mai bune casti wireless, top 4 casti

De asemenea, Spigen a implementat si un design care previne incurcatura cablului in buzunar ( clasica problema a castilor cu fir ), si furnizeaza un accesoriu secundar pentru transportul acestuia.

Noul AirPods Strap costa doar 10 dolari si este considerat un accesoriu foarte util chiar daca risca sa compromita aspectul minimalist pe care l-au gandit inginerii Apple.

Sursa : phonearena.com


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here