Rapture GT-AC5300

Asus a anuntat noul router Rapture GT-AC5300, un router cu performante special concepute pentru gaming.

Asus Rapture GT-AC5300 este motorizat de un procesor Quad Core cu performante la nivel desktop iar managementul retelei de jocuri este simplificat prin panoul ROG Gaming Center.

Gadgetul performant oferă Wi-Fi tri-band AC5300 cu doua benzi separate ( de 5 GHz si de 2.4 GHz ), care permite utilizatorilor sa creeze o retea Wi-Fi de mare viteza, dedicata pentru gaming, prin alocarea uneia dintre benzile de 5 GHz pentru jocuri, in timp ce pe celelalte le lasa pentru uzul general.

Rapture GT-AC5300 are o surpriza pentru pasionatii de servere in retea ( NAS ), oferindu-le functia Link Aggregation ( 802.3ad ), o functie care permite folosirea a doua porturi LAN pentru a obtine o conexiune rapida cu viteza de 2 Gbps.

Pe langa toate acestea, gadget-ul ofera si alte inovatii menite sa imbunatateasca  experienta jocurilor in reţea. Iata despre ce este vorba:

  1. Asus Rapture GT-AC5300 este primul router de gaming care ofera 3 niveluri de accelerare a jocurilor: doua porturi LAN pentru gaming, Game Boost si Gamers Private Network. Aceste facilitati ofera prioritate tuturor tipurilor de dispozitive care sunt conectate pe porturile dedicate, precum si traficul de date al jocurilor. In plus, minimizeaza raspunsul serverelor pentru un gameplay fluid.
  2. Game Boost analizeaza traficul in retea si pune pe primul loc pachetele de gaming pentru cea mai buna performanta in jocuri, precum si in Game IPS.
  3. RangeBoost nu este altceva decat o combinatie de hardware si software, care creste semnificativ aria de acoperire si imbunatateste transferul la distante mari. RangeBoost permite jucatorilor libertatea de a rula jocurile preferate oriunde doresc, nu unde decide routerul.
  4. Wi-Fi Radar este cel care permite utilizatorilor sa analizeze semnalul wireless pentru a detecta orice interferenta dar si sa aleaga canalul cel mai putin congestionat pentru cea mai bună performanta.
  5. ROG Rapture GT-AC5300 dispune de Game IPS, care este un sistem de preventie de ultima ora, care are la baza tehnologia Trend Micro. Game IPS reuseste sa protejeze retele impotriva atacurilor si impotriva amenintarilor externe. In plus, le neutralizeaza inainte ca acestea sa ajunga la dispozitivele conectate in retea.

Citeste si: Cum sa alegi un mouse de gaming bun

Daca acest router oferit de Asus va face cu ochiul, atunci cu siguranta va veti bucura afland ca va ajunge si pe piata romaneasca incepand cu sfarsitul lunii iulie.

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here