zenfone 3

Asteptarea noului smartphone marca  Asus, Zenfone 3, se aproprie de sfarsit.

Compania Asus, a anuntat o prezentare la sfarsitul lunii mai, in care publicul va face cunostinta cu noul Zenfone 3. De asemenea se asteapta si lansarea unor noi produse cum ar fi laptopuri, ZenBooks, ceasuri inteligente,  ZenWatches si tablete, ZenPads.

Cu toate ca, oficial, nu s-au spus prea multe despre noul Zenfone 3, si exista foarte putine informatii despre acest smartphone, din declaratiile lui Jerry Shen, ne putem da seama de unele specificatii de baza ale telefonului, si anume, constructie metalica, port USB tip C si cititor de amprente.

De asemenea  se zvoneste ca, ASUS Zenfone 3, ar avea un ecran protejat cu sticla curbata 2.5D, LED flash pentru camera frontala si procesor Intel de tip quad-core.

Producatorul taiwanez aduce schimbari vizibile acestui nou model Zenfone 3, dupa ce, anul trecut a reusit sa transforme ASUS Zenfone 2 intr-unul de success, fiind primul smartphone din lume care se bucura de 4 GB RAM.

Vom afla mai multe despre acest produs in perioada 31 mai- 4 iunie, cand primele hands-on-uril vor aparea in dot com, dupa ce ASUS le va expune la cel mai mare targ de IT din Asia organizat anual in Taiwan, Computex 2016

zenfone3

Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here