bratara contactless

Banca Transilvania lanseaza prima bratara contactless din Romania iar aceasta functioneaza pe post de card bancar.

 

Initiativa luata de BT si anume bratara contactless este o premiera pe piata din Romania. Aceasta poate inlocui cardul la plata cumparaturilor.

Odata cu cresterea numarului de POS-uri care accepta astfel de carduri, plata contactless a devenit populara pe teritoriul tarii noastre. La 80% dintre cele 27.000 de POS-uri ale Bancii Transilvania aflate la comercianti, se pot face astfel de plati cu cardul contactless si, mai nou, chiar cu bratara contactless.

Aceasta bratara ofera acces la contul current ( in lei ) deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de suma, in tara si in strainatate. Comisionul de emitere dar si pentru plata la comercianti, este zero.

Bratara contactless poate fi emisa clientilor Bancii Transilvania, care au card VISA de debit in lei sau impreuna cu un astfel de card. Clientii pot solicita o astfel de bratara in oricare dintre sucursalele si agentiile bancii.

Gabriela Nistor, director general adjunct Retail Banking la Banca Transilvania afirma ca :

“Banca Transilvania vine cu o premiera pe piata prin lansarea bratarilor contactless. Ne bucuram sa aducem clientilor nostri avantajele noilor tehnologii: rapiditate, mobilitate si simplificare. Este cel mai nou trend in randul platilor electronice, dar si un accesoriu de ultima generatie. Avem incredere ca va deveni cat de repede o moda. Moda bratarilor contactless BT”.

Abonamentul lunar al acestei bratari este de 3 lei / bratara.

 

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here