bioring

BioRing este un inel inteligent care poate monotoriza activitatea dumneavoastra, fiind dotat cu diverse functii.

 

Daca dorim sa achizitionam sisteme de monotorizare a efortului fizic, avem deja cateva posibilitati. Putem alege intre ceasuri inteligente ( smart watch ), bratari inteligente iar mai nou putem opta pentru inelul inteligent BioRing.

Era si cazul sa se inventeze un astfel de inel incarcat de senzori puternici, integrati, care lucreaza impreuna pentru a ne face viata mai usoara.

La ora actuala, noul gadget se straduieste sa obtina o finantare printr-o campanie pe Indiegogo. Bugetul tinta este de 50.000 de dolari iar in momentul redactarii acestui material, reusise sa stranga 40% din buget.

BioRing este un inel elegant si simplu in acelasi timp, design-ul sau fiind unul comun.  Carcasa inelului este de dimensiuni mici iar in spatele ei se ascund functiile care il transforma intr-un inel unic.

Ring_Render_e24m7oCreatorii inelului sustin ca acesta reuseste sa inregistreze cantitatile de alimente pe care le consumam zilnic. BioRing ne indica caloriile pe care le pierdem in timpul efortului fizic dar si caloriile pe care le acumulam din mancare.

Revolutionarii acestei piete au declarat ca : ,,BioRing le masoara pe amandoua, oferindu-va o schema detaliata a mancarii consumate si ajutandu-va sa va monitorizati greutatea – toate intr-un format nou revolutionar cu un design scandinavian.” 

Inelul BioRing vine cu un senzor optic de monotorizare a ritmului cardiac, un senzor nou de bio-impedanta ( responsabil de monotorizarea cu precizie a caloriilor ) si cu un accelerometru.

 

Inelul inteligent este mai comod de purtat decat bratarile sau ceasurile si nu este atat de evident ca celelalte accesorii sportive. Daca practicati sport sau pur si simplu doriti sa mentineti un echilibru sanatos in corpul dumneavoastra, acest gadget va vine in ajutor simplificandu-va activitatile.

BioRing este disponibil in doua culori, alb si negru iar livrarea sa este planificata pentru luna noiembrie a anului in curs. Pretul redus al acestui inel este de 220 de dolari in timp ce in magazine va fi disponibil la pretul de 300 de dolari.

 

Sursa: idiegogo.com

5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here