BMW i NEXTBMW va lansa in 2021 prima masina electrica autonoma, si anume modelul BMW i NEXT.

In prezent sunt putine companii care inca nu au in vizor dezvoltarea unui model de masina autonoma. Unul dintre cei mai importanti producatori din lumea auto, BMW, care de cateva luni discuta si prezinta idei de proiecte si concepte futuriste de care ne vom putea bucura in viitor, are in agenda crearea unei masini electrice care se va conduce singura.

Recent, compania germana a anuntat ca prima masina autonoma se va lansa in 2021 si va purta numele de i NEXT iar acest concept face parte din “ programul “ pregatit pentru celebrarea anului centenar al marcii.

In cadrul intalnirii actionarilor companiei, a declarat aceasta intentie de a creea o masina anutonoma : „In 2018 vom lansa modelul BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster
BMW i8 Roadster

. Aceasta lansare va fi urmata in anul 2021 de modelul BMW i NEXT, model inovativ şi autonom, cu conectivitate digitala, design foarte usor si un interior nou, care va deschide drumul viitoarei generatii de modele electrice„.

Deoarece detaliile design-ului sunt putine, este greu sa ne facem o idee despre acest nou model BMW i NEXT. Tot ce stim este ca acest concept contopeste designe-ul cu gandirea futurista,inovativa. Pentru imbunatatirea performantelor aerodinamice se va realiza roti pline, acoperite de caroserie. Geamurile laterale vor fi reflectorizante si vor estompa caldura solara generata la interiorul vehiculului. Va dispune de pilot automat autonom iar caroseria este fabricata din fibra de carbon si plastic ( ambele reciclate ). Usile sunt de tip fluture si se deschid automat cand cheia se apropie de masina, iar pentru a le inchide ,tot ce trebuie sa facem este sa atingem usor emblema BMW de pe volan.

Pana in prezent nu cuoastem alte detalii suplimentare ale acestui vehicul , dar , in doar cinci ani vom asista la aceasta evolutie si ne vom putea bucura de modelul BMW i NEXT. Trebuie doar sa asteptam.

Mai multe informatii: bmwgroup.com

 
loading…


5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here