braun 9290cc

Braun 9290CC este cel mai nou aparat de ras marca Braun si ofera o performanta inalta, mai putin efort si mai mult confort.

 

Braun 9290CC este un produs premium care ofera o taiere perfecta la o singura trecere, iar astfel barbieritul va deveni usor si precis. Primii care l-au listat in premiera pe plan local sunt ITgalaxy, care ne ofera si o reducere de 10%.

Noul aparat de ras este imbunatatit cu un dispozitiv de tuns cu invelis din titan foarte rezistent si cu cinci elemente pentru barbierit. Fiecare dintre elementele pe care le detine sunt specializate pentru diferite tipuri de par. Sa vedem care sunt acestea:

  1. Opti Foil – ajuta la o prindere perfecta a firelor de par conferind eficienta de durata.
  2. Dispozitiv de tuns cu sistem performant de Taiere si Ridicare – in traducere, acesta ridica si taie firele de par de la nivelul pielii.
  3. Dispozitiv de tuns cu Directionare si Taiere – este foarte util deoarece aliniaza si taie firele de par care au tendinta de a creste in directii diferite.
  4. Protectie Skin Guard – este o protectie care netezeste pielea pentru a oferi o experienta buna in procesul de barbierire.
  5. Opti Foil – este capatul despre care am vorbit la punctul nr.1, iar aparatul dispune de 2 astfel de capete, unul la inceput si unul la final.

braun 9290cc

Braun 9290CC Series 9 Wet&Dry Clean&Charge ( numele sau intreg ) este dotat si cu tehnologia Syncro Sonic cu 40.000 de actiuni de taiere / minut, care analizeaza si se adapteaza tipului de barba pe care o detinem. Aceasta verifica densitatea de 160 de ori / minut si ofera un plus de forta acolo unde este nevoie.

Partea buna la acest aparat de barbierit este faptul ca il putem curata cu usurinta sub jetul de apa ( este rezistent la apa ) permitand o scufundare pana la o adancime de 5 metri.  De asemenea, poate fi utilizat cu apa, gel sau spuma chiar sub dus.

In concluzie, modelul Braun 9290CC a fost creat pentru a oferi o performanta exceptionala, performanta care sa reziste multi ani de acum inainte. Tehnologia a fost conceputa, fabricata si proiectata in Germania.

Alte specificatii Braun 9290CC Series 9 Wet&Dry Clean&Charge

  • sistem de barbierit 10.D flexibil cu cap pivotant în 10 directii, MicroMotion si MacroMotion pentru adaptare la contururile fetei
  • rezistenta la contactul cu apa
  • statie de curatare si incarcare, care incarca acumulatorul ce ofera pana la 50 de minute de autonomie, curata si lubrifiaza mecanismele din aparatul de ras
  • dispozitiv integrat pentru tunderea perciunilor, maner din cauciuc texturat, afisaj cu LED-uri pentru starea bateriei, nivelul de igiena
  • sistem de blocare MultiHead care blocheaza capul de ras complet flexibil in cinci pozitii pentru a asigura o precizie mai mare a barbieritului
4 (80%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here