perfect memory

Perfect Memory este o camera wireless inteligenta, de dimensiuni reduse, care inregistreaza tot ce vezi.

 

Camera Perfect Memory a fost creata de cei de la General Streaming Systems iar momentan se afla in stadiul de proiect pe IndieGoGo. Aceasta este compatibila cu dispozitivele iOS si Android, prin urmare iti va fi foarte usor sa distribui pe orice retea sociala toate “creatiile” pe care le obtii. Este dotata cu o functie de filmare Time Lapse, ceea ce inseamna un procedeu de comprimare a unor secvente de durata mare in cateva minute sau secunde.

Perfect Memory este o camera compacta cu o capacitate de memorie de 128 GB, are o lentila stabila si filmeaza HD. Are un design simplist si totodata elegant. Constructia metalica contribuie la calitatea si rezistenta acesteia. Bateria camerei este de 1.000 de mAh iar dezvoltatorii sustin ca poate fi folosita in calitate de camera video, foto sau chiar camera pentru animalele de companie, daca o atasezi de zgarda.

In dotare, Perfect Memory are si modul AutoEdit, mod care iti permite sa salvezi clipurile video in miscare, dupa terminarea momentului surprins. Daca lasi camera sa filmeze incontinuu, cu siguranta vei surprinde evenimente interesante si amuzante. Este un mod mult mai simplu de a captura tot ce te inconjoara, mai ales daca iti place sa pozezi, sa filmezi si sa imortalizezi momente neasteptate. Pentru asta, telefonul nu este o alternativa atat de buna, deoarece pana il scoatem din buzunar, este posibil sa nu mai surprindem ceea ce dorim. Datorita dimensiunilor reduse, camera Perfect Memory se poate purta ca un pandantiv.

Dezvoltatorii afirma ca pentru a salva filmarea din utimele 5 minute, tot ce trebuie sa faci este sa dai un “ tap ” camerei, iar in acest fel nu esti nevoit sa cauti momentul respectiv in toata inregistrarea.

Camera Perfect Memory va fi disponibila pe argintiu si pe auriu iar pretul va porni de la 99 de dolari. Daca lucrurile merg bine, distribuirea camerei ar putea incepe in luna octombrie.

Sursa: Playtech.ro


Produse Recomandate:

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here