Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV este un aparat foto DSLR si unul dintre cele mai apreciate serii ale acestui producator.

Canon EOS 5D Mark IV este succesorul modelelor 5D Mark II si 5D Mark III dar si primul aparat EOS care dispune de Dual Pixel RAW ( format de fisier ). Acest format permite fotografilor sa proceseze imaginile in post-productie, corectand sau modificand punctul pentru claritate, bokeh-ul pentru fundal sau sa reduca efectul de imagini fantoma.

Seria EOS 5D Mark este dedicata videografilor si fotografilor iar noul model Mark IV propulseaza abilitatile la un alt nivel. Pentru ca Mark III este considerat unul dintre cele mai indragite aparate DSLR, compania Canon era oarecum obligata sa aduca pe piata ceva spectaculos, in aces fel luand nastere Mark IV.

Citeste si : Cum sa alegi un aparat foto DSLR

Canon EOS 5D Mark IV ne incanta cu un senzor CMOS de 34 MP ( tip full-frame ) si un procesor Digic 6+. La capitolul video ne ofera posibilitatea de a alege intre imortalizarea unor scene cu 23,98, 24, 25 sau 30 de cadre pe secunda ( in functie de efectul dorit ). Are si sistemul numit Dual Pixel CMOS AF, care ajuta la o mentinere mai usoara in focus, elementele importante ale actiunii. Senzorul CMOS are o latitudine de expunere mare si permite fotografierea la o viteza mare de 7 cadre / secunda, conectivitate prin NFC si WiFi, localizare GPS si inregistrare video la 4K.

Canon EOS 5D Mark IV

Este dotat si cu un sistem auto-focus cu 61 de puncte, care asigura imagini clare in orice circumstante. Plaja ISO este de la 100 la 32.000 si vine chiar si cu un sistem digital lens optimizer integrat. Se pare ca Mark IV include tot ce si-ar puea dori un fotograf de la aparatul sau. Are rezistenta la praf si la apa imbunatatita, lucru ce permite fotografierea unui numar mai mare de scenarii.

Pentru prima data, avem la dispozitie un touchscreen pentru a interactiona cu interfata aparatului dar si pentru a ajusta parametrii de captura in timp real.

Canon EOS 5D Mark IV va fi disponibil in prima parte a lunii septembrie iar valoare estimate este in jurul sumei de 3.500 de dolari ( doar pentru body ).


5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here