BlitzWolf BW-VR2.O

BlitzWolf BW-VR2.0 este o casca pentru realitatea virtuala, cu telecomanda prin bluetooth si un pret accesibil oricarui buzunar.

 

Pentru ca tehnologia a evoluat foarte mult, la momentul actual gasim pe piata tot felul de gadgeturi de calitate si la preturi bune. Unul dintre acestea este chiar BlitzWolf BW-VR2.0 care poate fi utilizata cu smartphone-uri care au ecrane intre 3,5 si 6 inch ( 154mm / 82mm / 12mm ). Aceasta este compatibila cu iPhone dar si cu terminalele cu Android din gamele Sony, LG, Samsung, Lenovo, HTC, Huawei, Meziu etc.

Casca virtuala are lentile HD 8-layer nano-coating care pot fi adaptate cu usurinta pe adancime si latime intre 55-75 mm, pentru o vizionare cat mai buna. Aceste lentile ne permit sa vedem imaginile ca si cum ne-am afla la o distanta de 5 m de un ecran urias de 320 inch. De asemenea, ne permite si reglarea focalizarii pentru fiecare lentila in parte si reglarea distantei dintre lentile.

Putem viziona continutul multimedia la calitate FullHD si dispunem de o telecomanda care ne ajuta sa controlam continutul de pe telefon ( filme, jocuri ). Putem folosi telecomanda bluetooth in doua moduri ( jocuri si media ) cu butoane programabile.

Cum se conecteaza? Simplu. Prin wireless la smartphone-urile Android si iOS. Are un procesor ARM968E-S Core, functionand pana la o distanta de 10 metri, cu o autonomie de 20 de ore.

BlitzWolf BW-VR2.0

In ceea ce priveste design-ul, BlitzWolf BW-VR2.0 este realizata dintr-un plastic de buna calitate cu marginile acoperite de o piele moale, facand vizionarea filmelor, a imaginilor si a jocurilor foarte confortabila in conditii excelente, la 360 de grade.

 

Asadar, daca de mult ti-ai dorit o casca pentru realitatea virtuala insa bugetul nu iti permitea, acum o poti avea la pretul de 23,99 de dolari de pe site-ul Banggood.com . In pachetul achizitionat se va afla casca BlitzWolf BW-VR2.0, o husa, telecomanda, manualul de instructiuni si certificatul de garantie ( 18 luni ).


Produse Recomandate:

4 (80%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here