casti wireless

Noile casti wireless de la Jabra, Jabra Sport Pulse si Jabra Sport Coach sunt capabile sa iti monitorizeze activitatea.

 

Putem spune ca aceste casti wireless pot inlocui lejer necesitatea unei bratari inteligente si chiar a unui smartwatch daca il folosim strict pentru activitati sportive.

Jabra prezinta un catalog vast si de buna calitate in domeniul castilor wireless si se pare ca tot mai multe companii incep sa atribuie functii diferite unei casti, care pana acum tot ce facea era sa redea sunete cu diferite precizii. Noile versiuni actualizate au un design ingenios si confortabil pentru mai multe ore de utilizare.

Jabra Sport Pulse Special Edition, la fel ca in 2014 cand au fost lansate initial, monitorizeaza ritmul cardiac, insa acum cu tehnologia numita VO2 Max level monitoring, vom putea sti cat de eficient este efortul nostru fizic prin intermediul ritmului in care consumam oxigen. Pentru aceasta este necesara aplicatia de mobil Jabra Sport Life.

Aceste casti wireless vor oferi chiar si sfaturi pornind de la nivelul de oxigen si de la ritmul cardiac.

 Daca ai un stil de viata sportiv, te-ar putea interesa si : Cea mai buna bratara fitness

Jabra Sport Coach Special Edition vin si ele cu o imbunatatire si anume un senzor numit TrackFit prin intermediul caruia castile ne pot numara repetitiile realizate in timpul sesiunilor de efort fizic.  Castile Jabra permit monotorizarea a 10 tipuri de activitati ceea ce inseamna ca vom stii exact cate flotari sau genoflexiuni am executat. Se pare ca numarul activitatilor va creste printr-un update de firmware. Pe langa toate acestea, castile vor da si sfaturi legate de efortul pe care il depunem.

casti wireless

Atat castile Jabra Sport Pulse cat si Jabra Sport Coach au certificate IP55 pentru rezistenta la praf si la apa, comercializandu-se cu o garantie de 3 ani. Aceasta garantie ne este de ajutor in cazul eventualelor defectiuni cauzate de transpiratie. Autonomia acestora este de 5 ore cu o perioada de standby de 10 zile.

Jabra Sport Pulse Special Edition se poate achizitiona la pretul de 160 de dolari iar Jabra Sport Coach Special Edition va costa 120 de dolari.


Produse Recomandate:

5 (100%) 5 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here