Acest preparat, ciuperci la cuptor , poate fi servit ca aperitiv ( rece sau incalzit la microunde ) sau la micul dejun alaturi de o salata proaspata.

 

 

Mod de preparare ciuperci la cuptor, umplute cu branza :

Ciupercile le spalam bine si le rupem piciorusul, apoi le lasam la uscat. Amestecam branza cu ceapa tocata marunt si cu smantana, dupa care le pasam cu o furculita. Ciupercile le vom umple cu amestecul obtinut iar in mijloc infigem o scobitoare in varful careia adaugam o jumatate de rosie cherry.

Pregatim tava tapetand-o cu hartie de copt dupa care asezam ciupercile. Le condimentam cu piper si le stropim cu ulei de masline. Le bagam in cuptorul incalzit la 180 grade pentru aproximativ 15- 20 de minute.

Dupa ce am terminta de preparat aceste ciuperci umplute cu branza, le putem servi simple sau cu marar proaspat pe deasupra.

Pofta Buna!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here