cearcane

 De cele mai multe ori, cearcanele sunt rezultatul unui stil de viata dezechilibrat cum ar fi : lipsa somnului, fumatul si alcoolul ( care contribuie si ele la formarea de cearcane in jurul ochilor ) si deshidratarea. Cearcanele sunt usor de observat iar in majoritatea cazurilor, acestea tradeaza una sau mai multe afectiuni si sensibilitati ascunse, aparand in urma mecanismului care produce contuziile – oxidarea hemoglobinei.

Eliminarea cearcanelor iti da batai de cap? Afla cum sa scapi de cearcane cu un remediu natural care costa foarte putin.

Avem nevoie de :

  • Doua discuri demachiante
  • O mana de patrunjel
  • Un castron
  • Un pisator de lemn
  • O lingura de apa fierbinte sau de iaurt

 

loading…Cum preparam : Tocam patrunjelu si il punem in castron, apoi il pisam bine pana ce incepe sa iasa suc din frunzele sale.

Adaugam o lngurita de apa/iaurt si amestecam pana se omogenizeaza. Pasta obtinuta o punem in frigider la rece pentru aroximativ 15-20 de minute.

Cand o vom scoate din frigider, introducem cele doua discuri demachiante in pasta obtinuta si le vom pune pe fiecare sub ochi. Vom sta asa timp de 10 minute, procesul repetandu-se de doua ori pe saptamana.

Patrunjelul este un remediu natural care te ajuta sa scapi de cearcane fiind bogat in vitamina K si vitamina C, care ajuta la iluminarea tenului.

loading…


5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here