laptisor de matcaCura cu laptisor de matca este ideala pentru intarirea organismului inainte de sezonul rece in special.

Aceasta cura iti permite sa fii in forma maxima si sa ai un moral mai ridicat. Iata ce trebuie sa faci in timpul unei cure cu laptisor de matca pentru a beneficia din plin de toate proprietatile laptisorului de matca.

Beneficiile laptisorului de matca

 Ce este laptisorul de matca in primul si in primul rand? Este o substanta produsa de albine pentru a-si hrani regina. Acest tip de hrana ii permite reginei sa traiasca de 40 de ori mai mult decat o albina obisnuita conform Wikipedia 

Compozitia laptisorului de matca este bogata in nutrienti. Laptisorul de matca contine vitamine esentiale precum B3, B5 si B6 dar si minerale si oligo-elemente. Toate aceste elemente ii permit laptisorului de matca sa isi exprime diferitele beneficii. Acest activ pretios provenit din stup ne permite sa ne recapatam energia, vitalitatea si tonusul. Ne ridica moralul si contribuie la buna functionare a sistemului nervos si imunitar. In plus, laptisorul de matca contribuie la reducerea senzatiei de oboseala.

In general, cea mai buna perioada pentru a incepe o cura cu laptisor de matca este inainte de sosirea iernii, intre lunile septembrie-octombrie. Iarna organismul nostru este supus la grele incercari. Laptisorul de matca nu are contraindicatii, nici efecte secundare.

Laptisorul de matca nu se administreaza copiilor sub 12 ani deoarece poate provoca dereglari hormonale, la fete in special. Cantitatea laptisorului de matca variaza in functie de  varsta. Se recomanda administrarea acestuia intre orele 7:00-10:00 dimineata. La fetele de peste 16 ani se recomanda administrarea zilnica a laptisorului de matca, fie un drajeu, fie o capsula.

La baietii cu varsta cuprinse intre 12-16 ani se recomanda reducerea la jumatate a dozei. In cazul adultilor dozele se dubleaza, laptisorul de matca se poate administra de doua ori pe zi, dimineata si la pranz. Laptisorul de matca se recomanda si persoanelor in varsta, mai ales celor care au probleme cu somnul.

Laptisorul de matca se poate administra sub forma unor capusle gelatinoase, sub forma de fiole sau in forma pura. O cura cu laptisor de matca trebuie sa dureze minim sase saptamani.

Produse recomandate:

  1. Laptisor de matca PUR Eco – ApiLand

cura cu laptisor de matca

Laptisorul de matca de la ApiLand este compus din lipide si acizi grasi esentiali, minerale, aminoacizi, oligo-elemente si un complex de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12). Acest produs actioneaza intr-un mod benefic asupra sistemului nervos, creste imunitatea si intarzie procesul de imbatranire.

Laptisorul de matca PUR Eco este un produs ecologic certificat de Ecoinspect si atestat de catre Bio – Romania. Consumul acestuia se recomanda in cure de 6 saptamani, asta daca dorim beneficii maxime.

Vezi Oferta


2. Laptisor de matca pur BIO

laptisor de matca

Acest produs este fabricat de Api Vitalis, este certificat BIO si nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice. In plus, este singurul produs de acest gen din Romania care este ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile de stricta igiena, in atmosfera controlata, in lipsa oxigenului. Dupa ambalare, produsul este introdus intr-o cutie izoterma din polistiren, pentru a fi ferit de variatiile de temperatura, astfel, va ajunge consumator in conditii de maxima siguranta alimentara.

„Elixirul tineretii” contribuie la metabolismul celular, reface organismului dupa interventii chirurgicale sau tratamente agresive.

Vezi Oferta

 

 

5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here