phantom 4 pro

Phantom 4 Pro este cel mai nou model de drona lansat de compania chineza DJI, si anunta specificatii satisfacatoare.

DJI este printre cele mai cunoscute companii de pe piata, care are in prim plan dezvoltarea dronelor, iar gama Phantom a ajuns sa se bucure de aprecieri din partea unui public larg.

Dronele care apartin acestei game sunt recunoscute pentru performanta video oferita, fiabilitate, autonomie si viteza. Phantom 4 Pro este un gadget la care observam o schimbare, si anume accentul de pe functiile pentru videografi.

Asadar, noul model vine cu un interior complet schimbat si motoare mai puternice cu capacitatea de a atinge viteza de 70 km / h. in modul sport si 50 km / h. in modul performance.

Daca vorbim de autonomie, ei bine, compania se poate mandri cu 30 de minute la o singura incarcare, ceea ce inseamna o valoare putin mai mare fata de autonomia modelului standard.

Citeste si: 4 modele de drone la preturi accesibile

Phantom 4 Pro ne incanta si cu un sistem Active Track care poate sa recunoasca persoane, motociclete sau biciclete, toate acestea in timp ce camera video poate sa capteze fotografii la o rezolutie de 20 MP. De asemenea, putem filma la rezolutie 4K la 60 de cadre / secunda. Modelul beneficiaza si de un sistem inteligent care ajuta drona sa se intoarca in ultimul punct in care a detectat o conexiune activa la telecomanda ( daca cumva iasa din raza de functionarea a acesteia ). Sistemul in cauza functioneaza folosind un modul GPS integrat.

dji controller

DJI nu se opreste aici, si continua specificatile cu sistemul de ocolire a obstacolelor, care foloseste senzori cu infrarosu ( pe margini ) pentru a asigura protectie la 360 de grade.

Pretul acestei “jucarii” porneste de la 1.500 de dolari ( modelul de baza ), iar cei care doresc si noua telecomanda avansata ( inclusa ), cu display cu luminozitate crescuta, vor trebui sa scoata din buzunar inca 300 de dolari.

Sursa: techcrunch.com 

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here