Canon a dezvaluit recent cele mai noi dispozitive care se pregatesc sa acapareze piata, si anume, modelele EOS 77D, 800D si EOS M6.

EOS 77D

Cele trei aparate foto vin intr-un corp compact si dispun atat de senzori foto cat si de procesoare de imagine Canon de ultima generatie.

Canon EOS 77D este un DSLR care beneficiaza de acelasi senzor CMOS pe format APS-C de 24,2 MP si este considerat o versiune mai ieftina a modelului 80D. Tot aici intalnim un procesor de imagine DIGIC 7 care va asigura o performanta ridicata pentru fotografia in rafala dar si pentru filmarile video. Modelul EOS 77D ne permite sa inregistram clipuri in rezolutie Full HD la 60 de cadre / secunda.

Performantele inalte sunt vizibile la acest model si putem observa focalizarea Dual Pixel ( asigura fixarea subiectului in doar 0,03 secunde ), un control total pentru setarile de diafragma precum si pentru timpul de expunere prin simpla integrare a doua rotite fizice. Inca ceva: valoarea ISO ( in lumina slaba ) poate sa creasca pana la 25.600 si poate fi extinsa pana la 51.200.

800d

Canon 800D ne incanta cu ( aproape ) aceleasi avantaje. Ceea ce ii lipseste este stabilizarea interna a senzorului, multitudinea de butoane si display-ul secundar pentru setari. Acest model are un mod de fotografiere ghidat pentru incepatori.

EOS M6

Canon EOS M6 este un Mirrorless echipat cu Dual Pixel AF si filmare Full HD la 60 de cadre / secunda. Acesta beneficiaza de o fotografiere in rafala mult mai rapida adica, 7 fps sau 9 fps cu focalizare blocata. Alaturi de acest Mirrorless putem achizitiona un vizor digital ( separat ) pe care il putem atasa pe port-ul hotshoe. Modelul EOS M6 vine cu obiectiv kit EF-M 15-45 mm. f / 3,5-6,3 IS STM cu un mod de stabilizare IS dinamica.

Celelalte modele, EOS 77D si 800D se pot achizitiona in kit alaturi de obiectivul EF-S 18-55 mm. f / 4-5,6 IS STM.

 

5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here