x-watch 3

Evolio a lansat un nou smartwatch “pregatit pentru mai multa actiune” iar acesta poarta denumirea de X-Watch 3.

X-Watch 3 este al treilea ceas inteligent al companiei producatoare, un model modest si accesibil ca pret. Gadget-ul prezinta un design elegant, finisaje de calitate superioara si linii masculine bine definite.

Pentru noul model, Evolio a optat pentru un display IPS de 1.54 inch cu o rezolutie de 240 x 240 pixeli facilitand comunicarea dar si monitorizarea parametrilor de sanatate. Cu ajutorul acestui accesoriu vom stii cu exactitate ( oricand ) numarul pasilor efectuati, numarul caloriilor arse, efortul fizic depus precum si distanta parcursa.

 Evolio X-Watch 3 se conecteaza la smartphone-ul personal prin intermediul functiei Bluetooth ( v.4.0 ) si avem posibilitatea de a alege vibratiile ca impuls de avertizare atunci cand primim un e-mail, mesaj sau apel telefonic. De asemenea, putem alege si atentionarea prin intermediul sunetului. In plus, daca doresti poti opta pentru avertizarea in legatura cu perioadele prelungite de inactivitate. Notificarile vor fi afisate in mod automat pe ecran.

Smartwatch-ul este compatibil cu terminalele iOS si Android 4.3 sau superior si ruleaza cu propriul sistem de operare. Dispune de senzori precum G-Senzor, Monitorizarea somnului si vine insotit de o baterie Lithium de 250 mAh, care ofera o autonomie de la 2 pana la 5 zile.

Evolio ne pune la dispozitie si o aplicatie pentru smartphone prin intermediul careia vom putea monitoriza si stoca datele inregistrate de smartwatch. Aplicatia compatibila se numeste Fundo Wear si se descarca in mod gratuit.

Pachetul include smartwatch-ul Evolio X-Watch 3, manualul de utilizare, certificatul de garantie si cablul de incarcare microUSB.

Alte functii: alarma, calendar, alerta de sedentarism, cronometru, functie de telefon, monitorizarea somnului, functie de SMS, pedometru, vibratie si speaker.

Evolio X-Watch 3 il gasim la cel mai bun pret pe eMag.ro!eMag.ro!

Alte smartwatch-uri marca Evolio la REDUCERE:

Ceas Smartwatch Evolio X-Watch, Silver IPS LCD

 

Smartwatch Evolio X-Watch S, ecran IPS, SIM

 

Smartwatch E-ink Evolio X-fit, cu incarcare wireless

 

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here