galaxy C9

Samsung Galaxy C9 este un nou smartphone mid – range premium a carui lansare se pregateste de pe acum.

Stim deja ca in primavara acestui an Samsung a lansat seria de terminale mid – range premium, si se pare ca compania pregateste modelul superior C9, alaturi de C5 si C7.

Este foarte probabil ca modelul Galaxy C9 sa isi ridice capabilitatile tehnice mai aproape de cele ale flagship-urilor din gama S.

SamMobile dezvaluie faptul ca surse familiarizate cu noul gadget de la Samsung sustin ca telefonul SM-C9000 cu numele de cod „Amy” urmeaza sa fie dezvaluit foarte curand.  Din putinele informatii care s-au “scurs” am aflat ca display-ul modelului Galaxy C9 ar putea creste pana la 6 inch iar chipset-ul ar putea fi inlocuit cu Snapdragon 650. Acest chipset este o versiune cu mult superioara pentru gama mid – range.

Nu stim cu certitudine ce hardware va integra dar daca ne luam dupa cifra mai mare din nume, am putea spune ca sugereaza o versiune mai puternica sau mai mare a modeluui C7.

Daca ne gandim bine, Galaxy C7 venea dotat cu un display AMOLED Full HD de 5.7 inch, chipset Snapdragon625 si 4 GB de memorie RAM. Prin urmare, un posibil Galaxy C9 ar putea veni echipat cu componente mult mai performante.

Samsung distanteaza seria de telefoane Galaxy C de modelele Galaxy A si Galaxy S, folosind constructia complet metalica pentru spatele terminalelor. Acestea sunt singurele smartphone-uri ale companiei realizate in acest fel.

Mai multe detalii despre Samsung Galaxy C9 vom afla cand campania de promovare va incepe sa ruleze.


5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here