Garmin Fenix Chronos

Garmin Fenix Chronos este un ceas inteligent dedicat sportivilor care sunt “capturati” in antrenamentele zilnice.

Pana acum ceva timp, brandul Garmin a fost asociat doar cu productia de ceasuri inteligente si bratari dedicate sportivilor. Cu toate acestea,  Garmin Fenix Chronos ne arata ca firma se poate reinventa iar noul model va reusi sa atace chiar si piata ceasurilor clasice.

 Smartwatch-ul de lux pare ca se adreseaza aceluiasi public care se gandeste sa achizitioneze un Gear S2 sau un Apple Watch, insa acest gadget pune accentul pe un design premium si pe o constructie calitativa.

 Garmin Fenix Chronos poate fi capabil de masurarea pasilor, a ciclurilor de somn cat si a caloriilor consumate. Pana in acest punct nu se diferentiaza de alte ceasuri, insa, in plus fata de acestea, Fenix Chronos se pricepe sa ofere informatii despre performanta noastra la inot, ciclism sau golf.

Gadget-ul se conecteaza foarte usor la smartphone si este capabil sa preia notificarile. Exista chiar si un magazin virtual numit Connect IQ Store, de unde putem descarca aplicatia pentru Chronos.

Dupa cum spuneam, este un smartwatch de lux si vine cu un ecran de 1.2 inch, protejat cu cristal safir. Detine abilitatea de a se vedea clar in lumina naturala datorita retro-iluminarii cu LED. 

Rezista pana la 100 de m. adancime in apa si este dotat cu modul GPS, un altimetru, GLONASS, barometru, busola si un monitor de ritm cardiac. Mai este inclusa si o antena EXO omnidirectionala pentru extinderea functionalitatii. Garmin Fenix Chronos are o autonomie de 13 ore pe mod GPS, 25 de ore pe modul economic si pana la o saptamana daca alegem sa dezactivam elementele care monotorizeaza activitatea.

Sa vorbim putin si despre pret si sa ramanem uimiti. Varianta cu carcasa de otel si bratara din piele costa 900 de dolari, daca optam pentru o bratara de otel, aceasta mai costa 100 de dolari in plus iar upgrade-ul la titan ( atat pentru bratara, cat si pentru ceasul efectiv ), costa 1500 de dolari.

Sursa: playtech.ro


5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here