YouTube-Kids

Google a creat prima aplicatie gandita special pentru copii, numita YouTube Kids. Conceptul pentru mintile curioase a celor mici ofera copiilor o modalitate simpla de a explora lucruri noi sau de a-si urmari emisiunile preferate.

Columbia se bucura de aceasta lansare, fiind a treia tara latino – americana si a noua din intreaga lume, in care se poate utiliza YouTube Kids. Cu aceasta aplicatie, copii vor putea gasi clipuri video care se afla in stransa legtura cu temele lor sau alte atributii iar parintii vor putea sa controleze mult mai bine continutul acestora si vor fi mult mai linistiti atunci cand copilul este lasat sa navigheze pe YouTube. Un mare avantaj al acestei aplicatii este faptul ca se pastreaza doar continutul relevant iar cel destinat utilizatorilor cu varsta de peste 10 ani este eliminat.

 Ce ofera YouTube Kids ?

O interfata simplificata, usor de manevrat cu butoane mari si definite. In acest fel copii le vor recunoaste mai repede deoarece imaginile si pictogramele constituie un rol foarte important, intrucat sunt sanse ca majoritatea utilizatorilor sa nu poata citi inca.

YouTube Kids este dotata cu algoritm de filtrare, limitari standard si capacitatea de a seta timpul maxim destinat utilizarii acesteia. Parintii pot oricand sa stabileasca o parola pentru aceasta setare, care la finalul timpului va restrictiona accesul la continutul video. Cu posibilitatea de a reproduce clipuri  360 de grade, copii vor putea explora o multitudine de lucruri noi care ii va incanta in mod sigur. De exemplu, ar putea urmari cu mare interes suprafata planetei Marte sau alte locuri care ii va largi orizontul de cunostinte.

 

Aplicatia YouTube Kids a fost prezentata publicului anul trecut in SUA si descarcata de peste 10 milioane de ori, in intreaga lume. Momentan, aplicatia nu este disponibila in Romania dar speram ca cat de curand copii nostrii se vor putea bucura de o activitate placuta ce implica invatare

loading…


5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here