iPhone 7

iPhone 7 este cel mai asteptat smarthone al anului iar conform GSM Arena, precomenzile vor incepe din data de 9 septembrie 2016.

 

Tot mai multe fotografii cu acest terminal au inceput sa apara in social media, din care ne putem da seama ca acest model seamana destul de mult cu precursorul sau, iPhone 6. Cu toate acestea exista si cateva diferente precum camera foto care este mai mare, deci ne asteptam la o performanta mai inalta referitor la acest aspect.

O alta schimbare ar fi ca iPhone 7 nu va integra un jack pentru casti. Din aceasta cauza ne asteptam ca Apple sa lanseze o versiune de EarPods cu mufa Lightning in pachet. Exista zvonuri cum ca Apple ar putea lansa si o versiune fara fir a clasicilor casti Earpods, versiune care s-ar numi Airpods

Compania nu poate sa renunte dintr-o data la suportul castilor pentru jack iar o serie de clipuri video si imagini din Vietnam sugereaza ca va exista un adaptor care garanteaza conectarea acestora la smartphone.

Site-ul tinhte.vn relateaza faptul ca adaptorul este produs de Foxconn, in Vietnam, pentru Apple si functioneaza si cu modelele iPhone 6 sau 6S, dar nu pe iOS 9.

Cu toate ca deocamdata nu se stie daca adaptorul Lightning – to – 3.5 mm va fi inclus in pachet, existenta sa confirma faptul ca Apple se pregateste sa elimine necesitatea cablurilor pentru ascultarea muzicii si pentru convorbiri telefonice.

Odata conectat in port-ul Lightning, iOS 9 avertizeaza utilizatorul ca a conectat un accesoriu pentru care nu exista suport.  Un terminal echipat cu iOS 10 il poate folosi fara probleme. Chiar si in iOS 10 beta este posibila redarea sunetului, dar doar atunci cand sunt conectate doua perechi de casti, una pe jack iar una pe Lightning. De preferat este redarea pe Lightning.

Daca cumva acest adaptor va fi vandut separat, probabil ar avea un pret intre 10 si 20 de euro. Nu dorim sa achizitionam un adaptor la 20 de euro? Nici o problema caci cu siguranta vor aparea alternative mai ieftine produse de diverse companii.

Sursa: go4it.ro

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here