iphone 7Mai sunt 3 luni pana la prezentarea mult asteptatului iPhone 7 dar reteaua sociala din China, Weibo, a publicat o serie de fotografii in care apare noul model fabricat de Apple si se anunta diferit fata de versiunile precedente.

Ne-am  obisnuit deja cu Apple, care prezinta un nou design o data la doi ani, ceea ce inseamna ca iPhone 7 este urmatorul care vine cu schimbari semnificative.  Deocamdata nu putem fi siguri de veridicitatea imaginilor aparute care prezinta in premiera iPhone 7.

loading…Imaginile prezinta un telefon diferit, fara jack pentru casti si fara buton de home. In pachet alaturi de telefon, vor fi incluse casti Bluetooth, iar pentru cei care vor sa profite de o calitate mai buna a semnalului audio, pot folosi o pereche de casti conectate la interfata Lightning.

iPhone 7 vine cu un nou design al antenei, care era probabil cel mai criticat element de la iPhone 5 pana in prezent. Acele linii mici din plastic care separa carcasa pentru a evita interferenta cu antena, sunt acum putin mai ascunse. Acest model Apple continua sa exceleze cu camera foto deoarece va detine un set dublu de camera care va face poze excelente. Cele doua aparate de fotografiat au rolul de a imbunatati calitatea imaginilor fiind foarte aproape de calitatea aparatelor foto DSLR.

Circula zvonuri ca iPhone 7 ar putea avea un nou procesor, cel care ar urma sa realizeze procesoarele acestui model ar fi Intel, in detrimetrul rivalului Qualcomm. Aceasta schimbare va aduce o viteza la internet aproape de doua ori  mai mare.

  iPhone 7 capabil sa se  “salveze “ singur

 Apple vorbeste despre un sistem care ar salva telefonul in cazul unei caderi. Conform descrierii documentului, acest telefon ar beneficia de o tehnologie care ii permite sa estimeze locul in care va cadea iar telefonul sa isi schimbe centrul de greutate ca sa nu fie afectate componentele importante. Se mai vorbeste de un sistem care ar putea ajuta dispozitivul sa elimine apa care patrunde in interior. Acest sistem detecteaza apa care intra prin difuzor si ruleaza un ton puternic care are rolul de a inlatura apa.

loading… 

Cel mai probabil Apple va lansa iPhone 7 in luna septembrie a acetui an. Daca tinem cont de preturile ridicate cu care s-au vandut modelele precedente, ne putem astepta la un prex cuprins intre 1.000 si 1.200 de dolari .

Toate aceste informatii raman la stadiul de speculatii pana in momentul lansarii deoarece Apple nu obisnuieste sa ofere informatii despre specificatii tehnice  inainte de lansare.

chinezii-dezvaluie-cum-arata-noul-iphone-7-382741

loading…


Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here