Legion Y920

Legion Y920 este prezentat ca cel mai puternic membru al unei noi linii de laptopuri pentru gaming care fac parte din gama Legion.

Compania Lenovo incearca sa acapareze piata cu acest nou device echipat cu un hardware destul de puternic, potrivit pentru rularea jocurilor din 2017 pe detalii inalte.

Aici s-a optat pentru un design familiar si nu lipseste obisnuita eleganta. Legion Y920 are la baza procesoarele Intel Core i7 si este livrat cu un standard i7 – 7700 HQ sau cu modelul i7 – 7820 HK ( poate fi supratactat pentru performanta mai ridicata ) cu multiplicator deblocat.

In constructia ecranului s-a folosit tehnologia IPS dar este compatibil si cu G-SYNC de la NVIDIA. Display-ul ofera 17,3 inch in diagonala si o rezolutie Full HD. Printre dotari mai gasim si un sistem audio format din doua difuzoare JBL de 2 W precum si un subwoofer de 3 W. Dupa cum spuneam la inceputul prezentarii, acest device emana eleganta, lucru pe care putem sa il observam si la formatul tastaturii din dotare. Aceasta este echipata cu iluminare RGB si beneficiaza de butoane actionate mecanic.

Toate variantele echipate cu GPU NVIDIA GTX 1070 au 8 GB de memorie GDDR5, 16 GB memorie RAM DDR4, SSD de 512 GB, HDD de  1TB.  Acumulatorul prezinta 90 Wh si se bucura de 6 celule care ar trebui sa ofere o autonomie de durata foarte lunga atunci cand laptopul nu este folosit pentru gaming.

“Uriasul” Legion Y920 are o greutate de 4,6 kg si incorporata o foarte mare performanta fapt ce il propulseaza intr-o directa competitie cu alte laptopuri apropiate ca si rang.

Conectivitatea este posibila cu ajutorul unui port Ethernet Killer LAN, a 4 mufe USB 3.0, un HDMI, un port Thunderbolt, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, un card reader 6 – in – 1 precum si a unui DisplayPort.

Laptopul de gaming Lenovo Legion Y920 va fi lansat pe plan international in luna iunie a acestui an iar pretul listat este de 2.700 dolari americani.

Sursa: slashgear.com

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here