Moto C

Lenovo pregateste o noua serie de dispozitive entry-level care poarta denumirea de Moto C.

Noua serie de smartphone-uri Moto C se datoreaza succesului pe care producatorul l-a avut prin intermediul seriilor Moto Z si Moto G5. De aceasta data, Lenovo se adreseaza utilizatorilor care doresc un gadget de buget sau care se afla la prima achizitie de acest gen ( “primul smartphone” ).

Aceasta gama este mai ieftina iar la capitolul hardware nu ofera atat de multa “putere” ca si la celelalte dispozitive.  Asadar, in aceasta gama regasim modelul Moto C si Moto C Plus.

Modelul de baza este Moto C si va fi disponibil in doua configuratii. In functie de piata de lansara ar putea fi gasit in urmatoarele variante: cu un chipset Quad Core tactat la 1,3 GHz de la MediaTek pe 32 de biti si modem 3G sau cu un chipset Quad Core de la MediaTek la 1,1 GHz pe 64 de biti cu modem 4G. Cele doua modele vor purta numele de MotoC 3G si MotoC 4G.

Restul specificatiilor nu difera. Cat despre display, acestea vor fi echipate cu unul de 5 inch, rezolutie 854 x 480 pixeli iar memoria va oferi 1 GB de RAM, 8 / 16 GB spatiu de stocare intern plus slot pentru cardul microSD. Acumulatorul de 2.350 mAh promite sa satisfaca nevoile utilizatorilor.

Trecem la urmatorul terminal, si anume Moto C Plus care ofera specificatii mai bune. Si acesta apare in doua configuratii in functie de regiune. Chipset-ul integrat este un MediaTek Quad Core la 1,3 GHz cu modem 4G. Memoria RAM va fi de 1 sau 2 GB si 16 GB spatiu de stocare intern. Display-ul vine tot cu 5 inch insa afiseaza o rezolutie HD, 1280 x 720 pixeli. Acumulatorul este mai generos, si anume 4.000 mAh.

Aceste dispozitive vor debuta in Asia insa, cu siguranta vor ajunge si in Europa.

Sursa:androidpolice.com

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here