LG-V20-2LG V20 va fi primul telefon care foloseste Android 7.0 Nougat, cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google.

 

LG V20 este urmasul lui V10 si urmeaza sa fie lansat pe data de 6 septembrie. LG a trimis deja invitatiile de presa pentru acest eveniment care va avea loc in San Francisco.

Sistemul de operare Android 7.0 Nougat va include o serie de noutati si modificari. Prin urmare ne vom putea bucura de Multi-Window sau Multitasking, aplicatie care face posibila rularea pe acelasi ecran, in paralel, a doua aplicatii. De asemenea intalnim si functia Picture-in-Picture, care permite rularea unei ferestre video separata de celelalte aplicatii.

Vom avea si un nou sistem de notificari care ne da voie sa raspundem mesajelor primite pe retelele de socializare direct din fereastra de notificari. Astfel, nu vom mai fi nevoiti sa deschidem aplicatiile precum Facebook etc. Si asta nu este tot. Referitor la notificari, mai avem o aplicatie numita Bundle Notifications, care permite crearea de grupuri de notificari, urmand sa fie cuprinse intr-un singur element.  Acest element poate fi extins pentru a avea acces la fiecare notificare in parte.

Android 7.0 Nougat imbunatateste si sistemul de gestionare al energiei, numit Doze.

Despre smartphone-ul LG V20 nu se cunosc deocamdata prea multe detalii, iar cele la care avem acces sunt inca la stadiul de zvon.

Asadar, se aude ca LG V20 va avea un ecran IPS de 5,7 inch cu 515 ppi, 1440 x 2560 pixeli. Display-ul va beneficia de Corning Gorilla Glass 4. Se pare ca pe partea frontala va exista un al doilea display de 2,1 inch ( 160 x 1040 pixeli ), pe care ne vor fi prezentate notificarile.

Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 821, cea mai noua versiune a chipset-ului.

La categoria foto, LG V20 va fi dotat cu o camera de 21 MP ( HDR, Stereo sound ) iar camera frontala va fi de 8 MP. Memoria va fi de 4/6 GB de RAM si un spatiu intern de stocare de 32/64 GB plus slot pentru cardurile microSD.

Alte specificatii LG V20 :

  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Wi-Fi Direct
  • Dual-band
  • Hotspot, DLNA, A-GPS, GLONASS
  • Baterie Li-Ion de 4000 mAh, cu incarcare rapida.

Mai multe detalii despre specificatii cat si despre design si pret, vom afla la inceputul lunii septembrie.

5 (100%) 4 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here