mouse de gaming

Un nou mouse de gaming destinat jucatorilor profesionisti este lansat de Logitech G si va fi disponibil incepand cu luna septembrie a anului 2016.

 

Pe numele sau, Logitech G Pro Gaming Mouse este creat pentru competitiile de gaming si construit pentru pasionatii concursurilor eSports. Acest mouse vine dotat cu un senzor optic cu o precizie superioara, memorie interna pentru a putea pastra setarile indiferent de PC-ul conectat si cu butoane cu sistem de tensionare cu arc.

Ujesh Desai, vice-presedinte si general manager al departamentului de gaming in cadrul Logitech a declarat ca :

“Beneficiul de a lucra cu jucatori de eSports este ca acestia ne vor spune intotdeauna ceea ce prefera si cel mai important lucru, ce nu agreeaza la dispozitivele cu care joaca. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesionistii au iubit mai mult la G100 şi G303 si a rezultat un mouse care suntem siguri ca le va satisfice cerintele”.

Noul mouse de gaming de la Logitech G detine senzorul  PMW3366, care este considerat de catre profesionisti ca fiind cel mai bun. “Jucaria” ofera o precizie de urmarire foarte buna si capacitate de reactie. Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stanga/dreapta nu face altceva decat sa imbunatateasca constanta butoanelor si sa reduca forta cu care actionam atunci cand facem click-uri.

Tyler „Skadoodle” Latham din echipa Cloud 9 CS:GO ne spune ca :

”Concurand la un nivel inalt este clar ca ai nevoie de un mouse bine construit. Dupa ce am lucrat indeaproape in testarea şi dezvoltarea noului Pro Gaming Mouse, acesta a devenit mouse-ul meu preferat. Cu o forma confortabila si cu un senzor de top, nu am intampinat niciodata dificultati in a-mi vana adversarii”.

In plus, acest mouse de gaming are o suprafata superioara tratata cu un strat special care are rolul de a imbunatati durabilitatea si aderenta. Butoanele din dreapta cat si din stanga sunt testate pentru a putea depasi 20 de milioane de click-uri ceea ce este echivalentul antrenamentului unui gamer profesionist ( 10 ore/zi timp de 2 ani ).

Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil in Europa la un pret de 79,99 euro.

Sursa: go4it.ro


Produse Recomandate:

5 (100%) 5 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here