Meitu T8

Compania chineza Meitu a lansat un nou model de smartphone, pe numele sau Meitu T8 care are in dotare un software echipat cu inteligenta artificiala.

Inteligenta artificiala a terminalului Meitu T8 are rolul de a imbunatati selfie-urile realizate de utilizatori. Chiar daca inca nu cunoastem care sunt sansele reale ca acest gadget sa ajunga in magazinele din Europa, merita sa va aducem la cunostinta aceasta stire deoarece ne aflam in fata unui model neobisnuit.

Dimensiunile smartphone-ului sunt aproape de normal insa forma sa este una diferita. Acesta ofera un ecran AMOLED de 5.2 inch, rezolutie Full HD si un hardware puternic. Daca indepartam carcasa vom gasi un chipset Media Tek Helio X20 tactat la 2,3 GHz si un acumulator de 3580 mAh care este prevazut cu fast charge, asigurand o autonomie peste medie. Cat despre multimedia, beneficiaza de un cip audio Hi-Fi, un jack audio si posibilitatea de a putea fi conectat cu diferite accesorii prin USB Type – C.

Meitu T8 sta destul de bine si la capitolul memorie oferind 4 GB de RAM si 128 GB spatiu de stocare intern. Specificatiile inalte nu se opresc aici si continuam cu componenta foto care poate fi numita “punctual forte” al acestui model.

Asadar, camera dispune de un senzor de 12 MP si obiectiv cu diafragma f / 1.8 plus tehnologia Dual-Pixel. Concluzia este ca senzorul se foloseste pentru focalizarea prin detective de faza si diferenta de contrast, toate acestea cu scopul de a oferii imagini mai clare intr-un timp scurt. Performanta terminalului se poate compara cu cea a aparatelor DSLR.

Tehnologia Dual-Pixel nu face altceva decat sa foloseasca date de la cei doi senzori a ajusta automat timpul de expunere mult mai rapid. Informatia venita din senzori este utilizata pentru a efectua capturi mai clare chiar si in conditii slabe de iluminare.

Meitu T8

Software-ul cu inteligenta artificiala se numeste “Magical AI Beautification” si poate ajusta in timp real fotografiile pentru a elimina anumite imperfectiuni. Meitu T8 poate masca cearcanele, poate adauga filtre inteligente si poate modifica culoarea dintilor subiectului. Aceste functii pot fi folosite atat pe fotografii deja existente cat si aplicate in timp real.

Meitu T8 inregistreaza pretul de 3.299 yuan, adica 480 de dolari.

Sursa: engadget.com

Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here