mini baghete umplute

Aceste mini baghete umplute se prepara rapid si sunt perfecte pentru momentele in care nu ai idee ce sa mai gatesti.

 

Pot fi servite pe post de aperitiv, de masa principala, sau le poti savura la micul-dejun. De asemenea sunt foarte aspectuase, crocante la exterior si extreme de gustoase.

Ingrediente necesare pentru mini baghete umplute :

2 baghete taiate pe jumatate

1 ardei verde

1 ardei rosu

100 g de crema de branza

1 catel de usturoi

70 g de parmezan

50 g de cascaval afumat

1 lingura cu maioneza

1 lingura cu smantana

 

Mod de preparare mini baghete umplute :

Inainte de toate, vom preincalzi cuptorul la treapta mare. Apoi ne putem apuca de tocat ardeii in cubulete si ii vom cali timp de 4-5 minute in tigaia in care adaugam si catelul de usturoi zdrobit.

Branzeturile le radem intr-un bol si adaugam smantana, crema de branza si maioneza. Le amestecam impreuna cu ardeiul calit.

Fiecarei bagheta ii vom taia un capacel si vom scobi miezul cu ajutorul unei linguri.  In bagheta care acum arata ca un cosulet, vom adauga amestecul obtinut mai devreme.

Bagam baghetele la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute, la foc mediu spre mare.

Delicioasele mini baghete umplute se servesc calde. Optional putem adauga peste ele putina smantana in functie de preferinte.

 Pofta Buna !

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here