Nikon D3400

Nikon D3400 este noul aparat foto DSLR in format DX si este dedicata fotografilor incepatori.

 

Nikon D3400 ne ofera fotografii la o calitate superioara dar si noi capabilitati video foarte utile daca dorim sa invatam mult mai multe despre filmarea cu un aparat DSLR.

Noul aparat foto vine cu o serie de functii si dotari, care pana de curand erau prezente doar pe aparatele mai scumpe care erau destinate fotografilor avansati.

Daca vorbim despre functiile speciale ale aparatului Nikon D3400, trebuie sa punctam modul Bluetooth activ in permanenta. Acesta poate sincroniza aparatul foto cu o tableta sau cu un smartphone, prin intermediul aplicatiei SnapBridge.

Conexiunea in cauza asigura copierea rapida a fotografiilor de pe aparat pe dispozitivul dorit. Forografiile se copiaza la o rezolutie mica, astfel incat sa fie perfecte pentru partajarea pe retelele de socializare. Deoarece acest aparat DSLR nu este dotat si cu WiFi, filmele si fotografiile la rezolutii inalte nu pot fi transferate in acest fel.

 Te-ar putea interesa si : Cum sa alegi un aparat foto DSLR 

La capitolul dotari, Nikon D3400 are un senzor de 24,2 MP in format DX ( crop ), un sistem de focalizare foarte rapid si un procesor de imagine EXPEED 4. Noul model de la Nikon ne ajuta sa fotografiem in conditii de iluminare slaba folosind plaja de valori ISO de la 100 la 25.600, cu o treapta mai sus fata de modelul anterior. In plus, acest aparat vine in ajutorul incepatorilor pasionati de fotografie deoarece dispune de un mod de fotografiere “ghidat”, explicand functiile si setarile disponibile.  Si la capitolul video sta foarte bine pentru un DSLR entry-level, si poate filma la 50 sau 60 de cadre pe secunda. In acest fel se pot crea in post-productie efecte de incetinire.

Pe langa modelul D3400, Nikon a lansat si doua obiective sub denumirea de AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR si AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR. Cele doua ofera performante similare si sunt recomandate fotografilor care doresc sa surprinda subiecte aflate la departare sau celor care vor sa realizeze fotografii din natura la un nivel amator.

Nikon D3400

Atat aparatul foto DSLR Nikon D3400 cat si cele doua obiective vor fi disponibile la sfarsitul lunii septembrie.


Produse Recomandate:

5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here