oglinda inteligenta

HiMirror este oglinda inteligenta pe care o putem considera chiar si propriul nostru dermatolog.

HiMirror face parte din categoria gadget-urilor inteligente, este un concept interesant iar partea buna consta in faptul ca poate fi achizitionata la pretul de 189 dolari.

Pe langa functiile clasice, aceasta oglinda inteligenta ne ofera informatii si despre vreme sau despre muzica de pe Spotify. HiMirror este dotata cu butoane pentru luminozitate si volum astfel incat sa poata fi reglata in functie de preferinte.

Oginda inteligenta are capacitatea de a recunoaste utilizatorii iar de fiecare data cand ne postam inaintea ei, aceasta ne face o fotografie pe care o compara cu cele anterioare din baza de date.

Acest gadget foarte util are la baza un software special care ne poate comunica detalii legate de aspectul tenului. Asadar, oglinda ne va avertiza daca ne-au aparat pete pe fata, daca riduirle s-au accentuat, daca considera ca avem nevoie de un tratament cosmetic sau daca pur si simplu suntem mai obositi decat de obicei.

oglinda inteligenta

In plus, aceasta ne arata chiar si tutoriale legate de felul in care trebuie sa ne ingrijim tenul si poate aprecia daca produsele pe care le folosim in mod constant sunt sau nu eficiente pentru tratarea problemelor noastre.

Beneficiem si de sectiunea “Beauty Box” care ne indruma spre produsele pe care ar trebui sa le folosim iar pentru aceasta nu trebuie decat sa aratam codul de bare la camera.

Citeste si: Ringly, inelul inteligent din aur

HiMirror este dotatata cu un ecran LCD de 14 inch, o camera foto si posibilitatea de a se conecta cu o aplicatie de iOS sau Android. Partea buna este ca aceasta oglinda inteligenta nu porneste sistemul de operare daca nu recunoaste chipul sau vocea utilizatorului, functie ce ne ajuta sa pastram in siguranta detaliile despre propriile problem legate de starea tenului.

In curand, compania va lansa si un cantar inteligent care va fi capabil sa masoare greutatea si procentul de grasime. Aceste informatii vor fi trimise atat la oglinda inteligenta cat si la smartphone-ul din dotare.

HiMirror poate fi achizitionata de pe site-ul oficial himirror.com

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here