Pana cand ma voi vindeca de tine – Corina Ozon

Pana cand ma voi vindeca de tine este cea mai noua poveste semnata Corina Ozon.

 

Corina Ozon si-a publicat prima carte, intitulata “Zilele amantilor”, in anul 2014 si s-a dovedit a fi un adevarat succes. In timp aceasta carte a devenit o trilogie si au urmat “Noptile Amantilor” si “Amantii 3.0”, ambele publicate la editura Herg Benet in anul 2015.

Autoarea nu se opreste aici, si ne incanta cu o noua poveste, Pana cand ma voi vindeca de tine, care nu este un roman ci o colectie de povestiri scurte.

 

Chiar daca este un autor contemporan, Corina Ozon reuseste sa ne captiveze inca de la primele pagini. In randurile cartii gasim o combinatie de tristete si optimism. Tristetea asternuta pe hartie porneste de la povestile nefericite de dragoste iar optimismul se invata de la vindecarea sufletelor ranite din dragoste. Totul se invarte in jurul celui mai pur sentiment : iubirea.

In cartea Pana cand ma voi vindeca de tine, Corina Ozon dezvolta o noua latura artistica, facand cunostinta cititorilor cu un stil nou, diferit de cel cu care ne-a invatat pana acum.  Prezinta zece povesti pline de sentimente si trairi, iar fiecare personaj isi expune atat sufletul cat si experientele prin care a trecut.

“Nu isi dorea decat sa dea timpul inapoi si sa scoata din calendar toata perioada in care a fost cu el. Sa dea delete, reset, orice functie tehnica ar fi existat, cat mai moderna si mai rapida.”

Daca va plac povestile care au in prim plan dragostea, sentimente sfasietoare, contradictorii, nu ezitati sa rasfoiti aceasta carte care ne serveste o lectura perfecta pentru o dupa amiaza linistita.

”Am murit cu fiecare celula si m-a durut fiecare bataie de inima. Am murit cu fiecare si m-am trezit. Am fost Lazar de tot atatea ori si m-au durut primii pasi de fiecare data. Nu stiu de unde am avut atata putere, raman uimita cum pot sa ma recompun si sa merg mai departe. Si tot dea atatea ori mi-am propus sa nu mi se mai intample.”

pana cand ma voi vindeca de tine

Titlu: Pana cand ma voi vindeca de tine

Autor: Corina Ozon 

Editura: Herg Benet

An aparitie: 2016

Nr. Pagini: 185

 

4.8 (96.67%) 6 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here