panasonic-lumix-gh5

Panasonic LUMIX GH5 este primul aparat foto DSLM ( Mirrorless ) care este capabil sa filmeze la rezolutia 4K 60p/50p.

 

De asemenea, aparatul Panasonic LUMIX GH5 reda in mod fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biti.

Modelul LUMIX GH5 face parte din gama premium si se adreseaza atat fotografilor profesionisti cat si realizatorilor de filme. La fel de folositor poate fi chiar si pentru fotografii semiprofesionisti care se pregatesc sa avanseze in aceasta arta.

Aparatul foto mirrorless este prevazut cu o functie noua si anume “6K PHOTO”, functie dezvoltata de Panasonic. In ce consta? Putem extrage imagini statice, de aproximativ 18 MP dintr-o imagine video cu definitie foarte inalta si cu o rezolutie de aproximativ 9 ori mai ridicata decat Full HD.  Asadar, o fotografie 4K echivalenta cu aproximativ 8 MP, poate fi extrasa cu usurinta dintr-o inregistrare video la 60 fps.

Citeste si : Fujifilm X-A3 – un mirrorless entry-level cu functii pentru selfie

Panasonic LUMIX GH5 isi va face aparitia pe piata in prima jumatate a anului 2017. De asemenea, compania anunta si o gama noua de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0. 

Noua serie de obiective va indeplini performante optice inalte, dar si o dimensiune compacta.  Sunt incluse 3 obiective noi : unul cu zoom standard de 12-60 mm, un superangular de 8-18 mm si un teleobiectiv de 50-200 mm. 

In ceea ce priveste pretul acestui aparat ne asteptam sa fie destul de piperat, insa pana la data lansarii oficiale nu putem decat sa ne dam cu parerea.

Sursa: dpreview.com


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here