drona Xiaomi

Compania chineza, Xiaomi, exploreaza noi teritorii, aflandu-se deja in competitie cu smartphon-urile de pe piata. Aceasta companie si-a extins rapid noile modele de smartphone, au produs o bicileta inteligenta si chiar si un Segway ( bicicleta electrica speciala cu auto echilibru, care foloseste senzori giroscopici  pentru a detecta aplecarile ghidonului prin care se dau comenzile ). De asemena au in repertoriu televizoare Smart, dispozitive fitness, produse de bucatarie si aparate de aer conditionat iar acum doresc sa cucereasca o noua piata.

De cateva luni circula zvonuri ca Xiaomi urmeaza sa lanseze o drona, insa acum este cert ca prima drona Xiaomi este gata de zbor si vom face cunostinta cu acest proiect pe 25 mai in cadrul unei prezentari.

loading…


Pretul este intotdeauna vital pentru Xiaomi, care cu siguranta ne va prezenta un dispozitiv cu un design bun, cu tehnologie avansata si care va costa mai putin decat dispozitivele concurentei fiind o drona low cost.

Prima drona Xiaomi este construita in parteneriat cu o companie specializata in constructia dronelor si va detine o camera foto-video integrata, care ar putea fi controlata prin Mi Band  sau cu ajutorul unei bratari speciale care va detecta miscarile mainilor si le transpune in zbor.

Va include inregistrari 4K la 30 fps si cu singuranta va fi un produs high-end la un pret accesibil.

 

Mai multe informatii: Xiaomi

loading…


Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here