Cartea oglinzilor este volumul care s-a infiltrat cu succesc pe piata internationala de carte si este considerata de The Guardian un fenomen editorial international. In plus, acesta este singurul titlu al unui scriitor roman care, pana acum, drepturile de publicare au fost vandute in peste 38 de tari.

 

Eugen Ovidiu Chirovici ne incanta cu un thriller umitor in care facem cunostinta cu Peter Katz, un agent literar care a evaluat sute de manuscrise in cinci ani de cariera. In toti anii sai de munca, un singur fragment a reusita sa il acapareze total si sa ii atraga atentia intr-un mod deosebit.

Este vorba de fragmetul primit de la misteriosul Richard Flynn, un fost student la Princeton, care ofera foarte multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider. Acest fapt il framanta pe Peter Katz si ii trec prin gand diverse intrebari sau confuzii. Acesta nu stie daca autorul fragmentului doar detine aceste informatii sau este chiar criminalul iar manuscrisul reuseste sa trezeasca suspiciuni despre un caz de crima care a ramas nerezolvat.

Cartea oglinzilor ne poarta intr-un tumult de indoiel, incertitudini, intrebari si mister. Autorul traeaza linii fixe in jurul psihicului uman si ne transmite dorinta de a parcurge fiecare fila ca sa descoperim adevarul.

“Eram convins ca soarta adevaratilor creatori era aceea de a fi singuratici, sceptici si nefericiti, chiar si atunci cand primeau cecuri de milioane de dolari pentru productiile lor literare si isi petreceau concediile in statiuni scumpe din Europa.” – Din cartea oglinzilor

In concluzie, romanul lui Eugen Ovidiu Chirovici este o adevarata opera care ne dezvaluie ravagiile produse in mintea umana, indoaiala precum si modul de functionare a psihicului. Cu siguranta este o carte care trebuie sa isi faca loc in orice biblioteca.

Daca iti plac romanele care te tin in suspans, iti sugerez sa nu ocolesti acest titlu deoarece, alaturi de Cartea oglinzilor vei avea parte de o aventura surprinzatoare.

„Inteligent si sofisticat. O crima povestita asa cum Picasso picta tablouri.” Lee Child

Vezi Oferta cartii pe libris.ro

Lectura Placuta!

5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here