De vorba cu Emma de Vitali Cipileaga est o carte profunda, placuta, cu randuri asezate modest si foarte usor de parcurs.

 

De vorba cu Emma a aparut la Editura Bestseller in editie necartonata si cuprinde doar 192 de pagini. Chiar daca paginile sunt putine, povestea si gandurile relatate merita citite, mai ales daca sunteti in cautarea unei lecture relaxante.

Vitali Cipileaga ne poarta cu lejeritate in lumea Emmei, in care cunoastem o femeie cu teama de singuratate, o femeie inocenta care cauta raspunsuri la propriile intrebari.

De vorba cu Emma prezinta povestea unui cuplu care trece prin diferite situatii, si cu toate acestea ei incearca sa ramana fericiti. Emma si Greg poarta dialoguri profunde, conversatii lungi si dezbat idei despre fericirea sublima si despre lucrurile care conteaza cu adevarat.

Daca pleci, nu te mai uiti in urma. Pentru ca daca te uiti, iti aduci aminte. Iar amintirile intotdeauna aduc regrete. Si atunci cand regreti, te intorci. Dar ce rost are sa te intorci: atunci o iei de la capat si e mult mai greu. In schimb dorul ramane.”

Menirea cartii este sa transmita situatii, sentimente si trairi atat din perspectiva barbatului cat si a femeii. Constructia sa are un concept simplist, aerisit si usor de urmarit. Pe alocuri gasim cateva citate scrise intr-o maniera diferita, evidentiata, citate care doresc sa se contopeasca cu cititorul.

La finalul cartii am descoperit cateva pagini care sunt dedicate cititorului care isi doreste sa isi impartaseasca propria poveste de dragoste cu restul lumii. Daca mai rasfoim putin, gasim si pagini goale care au scopul de a cunoaste gandurile celui care o citeste.

In concluzie, De vorba cu Emma se claseaza in topul lecturilor usoare, pline de feeling si de ganduri scrise cu sufletul.

 

“Uneori vei crede ca ai totul, alteori vei pierde tot, te vei intreba de ce si vei cauta sa dai un raspuns in acelasi moment. Doar ca raspunsul va veni mai tarziu, cand vei intelege ca nimic nu conteaza decat sa ai alaturi un om langa care sa te simti implinit.”

Lectura Placuta!

Vezi Oferta Carții !
5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here