flower

Flower este o poveste incantatoarea care a prins viata datorita lui Elizabeth Craft si lui Shea Olsen, care au reusit sa redea cu mult farmec o calatorie de descoperire a sinelui.

Flower este mai mult decat  o poveste, este despre iubire si motivatie, despre puterea exemplului si despre vesnica cautare din interiorul fiecaruia.

Inainte de scurta recenzie, ( spun scurta deorece nu doresc sa dezvalui prea multe ) propun sa le cunoastem mai bine pe cele doua autoare.

Incepem cu Shea Olsen iar ce va pot spune despre ea este ca lucreaza ca producator pentru un studio de filme si locuieste intr-un orasel de munte din Bend, Oregon. Elizabeth Craft este producatoare de televiziune si scenarista, realizand chiar si o emisiune in care ea si sora ei vorbesc despre obiceiurile sanatoase pentru suflet.

Revenind la Flower, va atentionez ca este o carte sensibila care atinge corzi inalte. Plina de emotii, principii si valori, aceasta scriere este capabila sa modeleze vieti si sa schimbe intelesuri. Pe scurt, aici facem cunostinta cu Charlotte Reed, o tanara modesta care locuieste impreuna cu sora ei mai mare, baietelul acesteia si cu draga ei bunica. Cartierul in care locuieste este la fel de modest precum Charlotte si se afla la doar zece minute de un cartier foarte instarit si bine vazut.

Eroina noastra a crescut intr-o familie in care toate femeile au avut copii inainte de a implini varsta de 18 ani insa ea nu isi doreste acest lucru. Charlotte aspira la “iesirea” din tipar si la “depasirea” unei vieti mediocre.

“Mama si sora mea au fost obsedate de baieti, dragoste si sex. Atat de obsedate, incat nu le-a mai pasat de viitor, de ceea ce voiau ele sa faca. Si, intr-un final, au pierdut totul. N-o sa las niciodata un baiat sa-mi ia mintile. Mi-am promis lucrul acesta.”

In Flower descoperim traiectoria lui Charlotte, o poveste despre ambitie deoarece aceasta isi doreste o cariera, invatatura si mai presus de tot, aspira la admiterea la Stanford.

„DINTOTDEAUNA MI-AM DORIT sa am cele mai mari note din clasa, s-o fac pe bunica mandra de mine si, mai presus de orice, sa demonstrez ca pot sa fac ceea ce nimeni din familia mea nu a reusit: sa studiez la Stanford.”

Si cum nu se putea altfel, in scena intra si un baiat care are rolul de a schimba lucrurile. Este vorba despre Tate Collins, un celebru cantaret de muzica pop, acel gen dupa care suspinau adolescentele.

Relatia dintre cei doi este redata frumos chiar daca sunt in antiteza. Daca v-am facut curiosi si doriti sa stiti ce se intampla cu cei doi tineri, daca relatia lor are o sansa sau nu, sau daca vor reusi sa sparga bariera dintre cele doua lumi, trebuie neaparat sa va apucati de aceasta lectura.

Flower este o scriere usoara si plina de suspans, care te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit.

Lectura Placuta!

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here