Tocilara de la geek la sic

Tocilara de la geek la sic este cartea de 320 de pagini care ne face cunostinta cu o tanara stangace, o pustoaica care ne amuza si ne binedispune in acelasi timp.

Tocilara de la geek la sic este scrisa de Holly Smale, autoarea de succes a seriei “Geek Girl”. Ceea ce probabil nu stiti, este faptul ca acesta a fost a fost desemnata “cel mai bine vandut titlu de fictiune” ( in anul 2013 ).

Revenind la poveste, dupa cum spuneam mai sus, aici facem cunostinta cu Harriet Manners, o pustoaica de 15 ani care este etichetata drept tocilara deoarece pe noptiera ei se regasesc stive de dictionare.

Tanara traieste impreuna cu mama ei vitrega, Annabel, care este de profesie avocat si cu tatal sau. Harriet este solitara iar cercul ei de prieteni nu este atat de mare, incluzand doar cateva persoane. Dupa cum ne-am dat seama deja, este departe de popularitate si poate doar spera la ea. Asadar, atunci cand ii se da sansa sa se reinventeze, Harriet Manners nu sta deloc pe ganduri si accepta imediat un contract de modeling.

Firul povestii ramane la fel de interesant deoarece Tocilara il va cunoaste pe Nick, un tanar atragator, poate cel mai frumos pe care il vazuse. Nu mare este mirarea cand acest tanar devine eroul ei.

Ar mai fi multe de povestit insa, care ar mai fi farmecul lecturii? Daca sunteti in cautarea unei povesti uimitoare si amuzante in acelasi timp, Tocilara de la geek la sic trebuie neaparat sa isi gaseasca loc la dumneavoastra in biblioteca.

Citeste si: Recenzie De vorba cu Emma

In plus, pentru ca eroina noastra este o mica enciclopedie si adepta informatiilor de genul “Stiati ca…?”, prin intermediul acestei carti vom afla o serie de lucruri interesante si utile.

“Captivanta serie Tocilara te va tine, fara indoiala, cu sufletul la gura si cu rasul mereu pe buze! Primul volum al seriei Tocilara a fost cea mai bine vanduta carte pentru adolescenti din UK in 2013, iar in anul urmator a primit Waterstones Children’s Book Prize. Seria a fost publicata in 28 de limbi, in intreaga lume.”

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here