Aspirator vertical Cleanmaxx Cyclone –  Review

  review aspirator CLEANMAXX CYCLONE

  Cel mai bun pret pentru Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone il gasim la:

  Voteaza Articolul!  Vezi Oferta !

  Votul Autorului:

  4.5

  Parerile utilizatorilor despre Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone

  4.54.5 din 5 (2 review-uri)
  Excelent50%
  Bun50%
  Acceptabil0%
  Slab0%
  Nu recomand0%

   

  Curatenia locuintei reprezinta o corvoada pentru multi dintre noi, trebuie sa recunoastem acest lucru. Insa cum ar fi sa transformam aceasta corvoada intr-un proces placut cu ajutorul unui aparat performant si eficient cum este aspiratorul vertical Cleanmaxx Cyclone despre care va vom vorbi in cele ce urmeaza?

   Aspirator Cleanmaxx Cyclone 

  Lejer, fara fir si usor de utilizat, aspiratorul vertical va deveni cu siguranta un must have in orice locuinta, indiferent de suprafata. Multa vreme considerat un gadget rezervat suprafetelor mici, aspiratorul vertical revine incetul cu incetul la moda, modelele actuale putand rivaliza fara probleme cu aspiratorul clasic cu sac, greu si ineficient cateodata.

   

  Ti-ar placea ca uneori aspiratorul tau sa fie la fel de usor de manevrat aca un aspirator de mana? Aspiratorul vertical  Cleanmaxx Cyclone este un aparat 2 in 1, aspirator de mana si aspirator de podea. Are un design compact, o greutate de doar 2 kilograme ceea ce il face deosbit de usor de depozitat. Aspiratorul de mana Cleanmaxx Cyclone ofera cea mai optima solutie in domeniu: un aparat ingenios care va curata fara probleme firmiturile de pe masa sau va igieniza intr-un timp scurt blatul de bucatarie.

  Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone este alcatuit dintr-un adaptor de accesorii, o perie mica rotunda, inca o perie mica lunga, un adaptor pentru capetele de aspirare, un tub mic pentru aspirare, un tub de aspirare mai lung care se poate folosi pentru spatiile inguste, un tub de aspirare mai scurt care se poate folosi tot pentru spatiile inguste si un tub de aspirare unghiular.

  Capacitatea recipientului de colectare a prafului si mizeriei este de 700 de ml, iar aspiratorul beneficiaza de o putere de 600 wati. Functionand fara sac, recipientul de colecare se goleste dintr-o singura miscare.

  Acest aspirator este incadrat in clasa de eficienta enegetica A ceea ce inseamna ca are un consum de energie redus . Aspiratorul se bazeaza pe o tehnologie brevetata de tip ciclon, care este capabila sa separe aerul de praf si de microorganismele sau particulele care pot provoca alergii. Acestea sunt prinse rapid,  inainte ca aerul sa apuce sa se retntoarca in camera.

  Cleanmaxx Cyclone Este ideal pentru spatiile mai inguste din locuinta precum colturile de la tavan, dedesubtul fotoliilor si canapelelor, pervaz, plinte sau obiecte de iluminat. Accesoriile care insotesc acest aspirator sunt destul de neumeroase :

  • o perie mica si rotunda, ideala pentru a inlatura praful de pe jaluzele sau din colturile geamurilor ;
  • o perie mare rotunda, ideala pentru a curata praful de pe suprafetele verticale;
  • un adaptor pentru accesorii;
  • o perie lunga mica ideala pentru colturi ;
  • un adaptor pentru capetele de aspirare;
  • un tub de aspirare mic;
  • un tub lung de aspirare ideal pentru  spatiile mai inguste;
  • un tub scurt de aspirare necesar pentru  a curate in spatii inguste;
  • un tub unghiular de aspirare;

  In ceea ce priveste avantajele aspiratorului vertical Cleanmaxx Cyclone amintim faptul ca se poate curata orice tip de pardoseala si chiar si suprafete verticale. Utiilizatorul se poate bucura de eficienta de aspirare si de un consum de energie redus. Este dotat cu tehnologii de ultima generatie si ajunge fara probleme in spatiile mai greu accesibile, este usor de depozitat datorita greutatii reduse, avantaje de necontestat ce fac din CleanMaxx Cyclone partenerul tau pentru o casa curata si luminata.

  Ceea ce i-am putea reprosa acestui aspirator este puterea mica, de doar 600W si capacitatea mica de colectare a mizeriei, de 700ml. Insa putem trece usor cu vederea aceste minusuri.

  Voteaza Articolul!  Recomand

  11 septembrie 2017

  ca si aspirator de mana, cleanmax e perfect. F bun pt tapiterii si zone inalte. F multe accesorii.
  Ca si aspirator de podea nota 8. E ok atata timp cat nu-l folosesti pt o curatenie generala, astfel esti nevoit sa golesti recipientul de colectare de mai multe ori, si nu trage tot de pe covor, trebuie sa insisti.

  Arpi

  Excelent

  4 septembrie 2017

  Pentru mine chiar a devenit un must have. L-am primit cadou de la sotul meu si cred ca este singurul cadou de care m-am bucurat atat de mult. Ce sa-mi mai doresc de la un aspirator… treaba face (aspir parchet, covor, canapea, etc.), nu ma impiedic de el prin casa pt ca este compact si il pot depozita oriunde. In plus, chiar este puternic. Recomand!

  Dorina Traian


  Scrie un review pentru Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone

  Voteaza Articolul!