Fier de calcat Phoenix Gold  – Review, Pareri si Pret

  REVIEW PHOENIX GOLD

  Fierul de calcat Phoenix Gold il gasim la oferta cu o REDUCERE de 100 lei la:

  Voteaza Articolul!  Vezi Oferta !

  Votul Autorului:

  5

  Parerile utilizatorilor despre Fierul de calcat Phoenix Gold

  22 din 5 (1 review)
  Excelent0%
  Bun0%
  Acceptabil0%
  Slab100%
  Nu recomand0%

   

  Un fier de calcat bun va face diferenta intre o camasa impecabila si una sifonata. Drept urmare, trebuie sa il alegem cu atentie, este important sa stim cum trebuie sa alegem un fier de calcat bun si, cel mai important, cum il putem intretine. Daca iti doresti si tu camasi impecabile atunci trebuie sa alegi unul din cele mai bune fiare de calcat existente pe piata si anume Phoenix Gold.

  Phoenix Gold este un fier de calcat profesional care ne ajuta sa calcam hainele mai usor si mai repede, fara batai de cap, este fierul de calcat pe care il poti vedea la toate reclamele de teleshopping. Te intrebi si tu cu siguranta daca sunt reale promisiunile din reclama si chiar merita achizitionat.

  Principala sa atractie consta in faptul ca ofera si o calcare verticala. Atentie insa, aceasta functie se poate folosi doar ocazional in caz contrar risti sa iti transformi locuinta intr-o sauna.

  Dupa cum ii spune si numele fierul de calcat Phoenix Gold are o culoare aurie. Gratie acestui fier de calcat poti spune Adio pana si celor mai dificile cute. Phoenix Gold este dotat cu tehnologii de ultima generatie, cu o talpa cu un design inovator, conceputa in asa fel incat sa ofere un flux de abur continuu, astfel incat sa putem indeparta cu mai mare usurinta pana si cele mai dificile cute. Spre deosebire de celelalte modele existente pe piata Phoenix Gold te ajuta sa calci hainele mai rapid, cu mai mare usurinta, fara sa fi nevoit sa treaci de mai multe ori asupra cutelor.

   

  Fierul de calcat Phoenix Gold este dotat cu talpa Ceramic Iron. De altfel, talpa este cea mai importanta componenta a acestui aparat, este acoperita cu o pelicula fina de cristale minerale menita sa protejeze aparatul impotriva deteriorarii. In plus, talpa ceramica asigura o alunecare deosebit de usoara pe orice suprafata. In plus, o astfel de talpa este extrem de usor de igienizat si de curatat.

   

  Un astfel de model de talpa garanteaza o distributie ideala a aburului. Tehnologia dispune de trei zone de calcare si include procese precum umezire, uscare si netezire.

  Phoenix Gold ofera optiuni numeroase precum: debitul de abur este variabil pana la maxim 48 de grade de abur pe minut cu scopul de a inmuia si umezi tesaturile, fiind indepartate cele mai dificile pete si asigurand un proces perfect de calcare.

  Phoenix Gold are o putere de 2000W. Este prevazut cu un sistem de siguranta pe partea termica si electrica. Este dotat cu un termostat de proetctie performant. Este prevazut cu un sistem anti-alunecare si are o greutate totala de 1,8 kilograme.

  Utilizatorul poate controla jetul de aburi printr-o simpla rotire a butonului. Astfel, hainele se pot calca si pe umerase. Astfel putem proteja nasturii, fermoarele, imprimeurile si decoratiunile hainelor tale preferate. Materialele delicate vor fi astfel protejate, nu mai exista riscul distrugerii lor.

  Fierul de calcat Phoenix Gold vine la pachet cu o perie speciala care te ajuta sa scapi de scame sau de parul de animale. In concluzie, pentru a fi folosit ca un fier de calcat clasic, Phoenix Gold este un fier de calcat bun, insa daca se doreste un aparat de calcat pe verticala bun, trebuie cautata alta varianta asta deoarece Phoenix Gold este prea ieftin pentru a face foarte bine doua lucruri. (Cele mai eficiente aparate pentru a calca rufele pe verticala, sunt statiile de calcat.)

  Este un fier de calcat dedicat tuturor persoanelor care nu vor sa petreaca prea mult timp cu treburile casnice, celor care doresc sa isi usureze munca in gospodarie dar si care vor sa foloseasca un produs de calitate, eficient si care sa le protejeze tesatura hainelor.

  Daca detineti un fier de calcat Phoenix Gold, puteti sa va exprimati parerea printr-un comentariu pe aceasta pagina!

  Voteaza Articolul!  Bun

  19 aprilie 2018

  Bun,dar dupa 1an jumătate, nu mai da aburi

  Dumitrascu


  Scrie un review pentru Fierul de calcat Phoenix Gold

  Voteaza Articolul!