ringly

Ringly, lansat de o firma americana, este un inel inteligent, realizat din aur de 18 carate.

 

De-a lungul timpului am observant ca majoritatea dispozitivelor portabile inteligente se adreseaza in mare parte publicului masculin. Creatorii Ringly au proiectat un inel inteligent care va aduce tehnologia de ultima ora direct pe degetele sexului frumos, doamnele si domnisoarele fiind cele care se vor bucura de aceasta inventie.

Ringly se conecteaza la smartphone prin modulul Bluetooth, care este ascuns in spatele pietrei semipretioase sau pretioase, in functie de varianta pe care ti-o doresti. Pe lateral mai este incorporata o mica piatra care vibreaza si emite un semnal luminos cand primesti o alerta de pe telefon.

Intensitatea vibratiilor inelului Ringly pot fi setate iar un mesaj Facebook ar determina un anumit fel de vibratie pe cand un apel telefonic ar putea face inelul sa lumineze in culoarea rosie.

De asemenea, putem sincroniza acest inel cu reminderele din calendar, amintindu-ne de eventualele sedinte, aniversari sau orice alte lucruri importante pe care le avem de facut.

Inelul inteligent Ringly este rezistent la praf si la apa si este dotat cu un acumulator minuscul care trebuie incarcat la 2-3 zile.

Acest gadget se conecteaza la iPhone si la telefoanele cu Android care sunt dotate cu Bluetooth LTE si care ruleaza minim Android 4.3 sau iOS 7.

Acest inel este perfect pentru femeile de afaceri si nu numai. De exemplu, in timpul unei cine importante nu mai trebuie sa cautati telefonul in geanta din 10 in 10 minute deoarece Ringly va informeaza despre eventualele apeluri si notificari. Sau poate va aflati intr-o sesiune relaxanta de shopping iar telefonul se transforma in ultima grija. Plus de asta, care sunt sansele sa il auziti tocmai din geanta. Nici o problema deoarece acest inel nu va lasa sa ratati nici un apel important.

Ringly este disponibil in trei marimi ( 6, 7, 8 ) si 4 culori ( Wine Bar, Daydream, Stargaze, Into the Woods ).

La precomanda inelul costa intre 145 si 180 de dolari iar cand va ajunge pe piata, pretul acestuia va porni de la 195 de dolari. Primele 1.000 de inele Ringly vandute vor avea un diamant incorporat in design.

 

Sursa : ringly.com

 

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here