ro

Aceasta reteta de rosii umplute cu pui este foarte gustoasa si in acelasi timp usoara. Pregatirea gustarii nu necesita mult timp si nici efort iar rezultatul va fi uimitor.

 

Pe langa pui vom adauga si cruditati, o alegere potrivita daca nu stim ce sa mai gatim intr-o zi calduroasa de vara.

Cantitatiile pentru rosii umplute cu pui sunt pentru doua portii, cate doua rosii de persoana.

Ingrediente necesare pentru rosii umplute cu pui :

  • 4 rosii medii
  • 250 g de piept de pui
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • Marar
  • Cateva linguri de maioneza ( de preferat sa fie de casa, insa merge si cea din comert )
  • Sucul de la ½ lamaie
  • Sare si piper

Mod de preparare rosii umplute cu pui :

Spalam rosiile, le curatam de cotor, dupa care le scobim cu rabdare, cu ajutorul unei linguri. Le lasam la scurs.

E timpul sa ne ocupam de pieptul de pui. Acesta se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce se raceste il tocam marunt.

Telina, morcovul si mararul se dau prin razatoarea fina sau se toaca cu ajutorul robotului de bucatarie. Ca sa nu se innegreasca, peste ele se toarna sucul de la ½ lamaie.

Maioneza o facem dupa metoda clasica, dintr-un galbenus crud, unul fiert, mustar si ulei.

Intr-un bol se amesteca carnea de pui, cruditatile si maioneza. In functie de gust adaugam sare, piper si marar tocat.

Cu ajutorul unei linguri, umplem rosile cu salata obtinuta. Putem decora cu fire de marar.

Aceasta este gustarea cu rosii umplute cu pui, de care te poti bucura in orice moment al zilei.

Se poate servi lejer ca aperitiv, la micul dejun sau la cina. Combintii sunt multe, doar idei sa ai.

In plus, iti poti impresiona musafirii, aranjand pe masa aceasta gustare cu un aspect placut.

Pofta Buna !

Sursa foto: gustos.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here