Family Hub 2.0

Family Hub 2.0 este frigiderul inteligent, prezentat de Samsung la CES 2017. Este dotat cu o interfata noua si mult mai usor de utilizat fata de generatia anterioara.

Samsung Family Hub 2.0 se conecteaza la internet si ne permite sa ne uitam in propriul frigider de oriunde ne-am afla. Asadar, fie ca suntem la birou sau in vacanta, putem verifica alimentele din frigider cu ajutorul unei aplicatii pentru mobil.

In plus, Family Hub 2.0 ne permite sa vedem ce alimente trebuie sa cumparam datorita camerelor interne ale frigiderului. Imaginile cu produsele le putem adauga in lista de cumparaturi prin intermediul aplicatiei Groceries, by Master Card. De asemenea, mai putem folosi aplicatia Recipes, care ne ofera posibilitatea de a citi mult mai usor o reteta marind textul .

Gadgetul futurist este dotat cu un ecran LED tactil de 21.5 inch si este un fel de “buletin Digital Interactiv” deoarece membrii familiei vor putea accesa calendare actualizate, pot distribui fotografii sau posta memo-uri in timp real.

Frigiderul inteligent dispune si de o tehnologie avansata de voce pentru ca utilizatorii sa poata initia comenzi vocale. Cu ajutorul acestor comenzi vocale putem adauga alimente in lista de cumparaturi, putem afla vremea sau ora, precum si sa administram diverse activitati.

Frigiderul inteligent Family Hub 2.0 nu este singurul gadget lansat de Samsung la CES 2017. Pe lista companiei mai putem adauga si alte modele de echipamente incorporate precum cuptoarele simple sau duble, plitele incorporabile electrice, pe gaz sau cu inductie si hotele incorporabile.

Toate electrocasnicele incorporate marca Samsung dispun de functii inteligente si sunt proiectate pentru confort.

De exemplu, plitele beneficiaza de cele mai puternice arzatoare si configuratii personalizate de pe piata. Acestea se bucura de functia Magnetic Knob ( buton magnetic ) precum si de tehnologia virtuala Flame ( flacara virtuala ), care ofera un control foarte precis la gatire si un mod simplu de curatare.

Cuptoarele inteligente au o tehnologie foarte populara ( Flex Duo ) precum si functiile SteamBake si SteamRost. Toate acestea ofera un control mai bun al gustului si a texturii mancarii.

Atat frigiderul Family Hub 2.0 cat si celelalte electrocasnice dispun de conectivitate WiFi, permitandu-ne sa le putem folosi dar si supraveghea de la distanta.

Sursa: redmondpie.com

 

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here