Samsung Galaxy S8

Ne-am obisnuit deja sa dam peste tot felul de informatii despre noile terminale Samsung Galaxy S8 si S8+, insa acum noutatile consta in fotografii care surprind un design placut.

Atat Samsung Galaxy S8 cat si Galaxy S8+ vor fi lansate la sfarsitul lunii martie, cand vom afla toate detaliile in mod oficial. Pana atunci, putem observa ca ambele terminale vin “tunate” in carcase negre lucioase, fapt ce transmite un design placut, elegant si modern. Putem spune ca designul este asemanator cu cel al modelului “Black Onyx” a lui Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8 si S8+ difera unul fata de celalalt prin dimensiunile din dotare si nu numai. Modelul S8 ofera un display de 5.8 inch pe cand gadget-ul S8+ vine echipat cu un display de 6.2 inch.

Daca privim imaginile cu atentie putem observa un jack de casti de 3,5 mm. si o mufa USB Type C care ne foloseste la incarcarea terminalelor. Nu lipseste nici microfonul, difuzorul mono sau “tavita” pentru cartela SIM.

Deasupra display-ului ne asteapta senzorii pentru citirea irisului si senzorul de proximitate. Ambele modele sunt protejate de folii de protectie din sticla temperata care se curbeaza pe margini.

La capitolul hardware, se zvoneste ca Samsung integreaza un nou chipset Exynoss ( pentru S8 ) iar in anumite regiuni, acesta va fi inlocuit cu Snapdragon 835 de la Qualcomm. Memoria anunta 4 GB de RAM si 64 GB spatiu intern de stocare iar acumulatorul prezinta o putere de 3000 mAh ( Samsung Galaxy S8 ), respectiv 3500 mAh ( Samsung Galaxy S8+ ).

Venture Beat tine sa aminteasca de accesoriul DeX dock, accesoriu care ar putea transforma terminalul intr-un computer desktop.

Din informatiile disponibile pana la ora actuala aflam ca pretul listat ar putea ajunge la suma de  799 Euro ( Galaxy S8 ), respectiv 899 Euro ( Galaxy S8+ ).

Desigur, toate acestea sunt doar speculatii si zvonuri din surse sigure sau nu. Vom confirma toate aceste detalii dupa lansarea terminalelor.

Sursa: androidcentral.com

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here