Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 este noul gadget marca Samsung si primul smartphone care va include un ecran UHD.

Despre Samsung Galaxy S8 am mai vorbit intr-un articol anterior si va spuneam ca avand in vedere ca Samsung va incepe productia ecranelor 4k cu 808 ppi, este de asteptat ca acest model sa fie primul gadget dotat cu acest tip de ecran.

TalkAndroid confirma zvonurile privind folosirea in premiera a ecranelor 4K pe seria Galaxy si se pare ca Galaxy S8 va avea un display UHD cu rezolutie 4K de 3840 x 2160 pixeli. Ecranul de 5.5 inch va aduce experienta VR la un nivel performant iar pentru a sustine ecranul 4k, Samsung va dota acest model cu o baterie pe masura, de 4000 mAh cu incarcare rapida.

Tot TalkAndroid afirma si faptul ca Galaxy S8 ar putea fi primul smartphone marca Samsung care vine dotat cu doua lentile, solutie folosita si de LG pe modelul G5. Astfel, camera principala ne-ar putea oferi o imagine de 21 MP iar cea frontala de 8 MP cu flash led.

Portul USB Type C era asteptat inca de la seria S7 si S7 Edge si se pare ca abia acum va fi inclus pe terminalul Samsung Galaxy S8. Modelul va fi vandut in doua versiuni.

Prima versiune va fi cu un procesor Exynos iar a doua cu un Qualcomm Snapdragon 823, cu un spatiu de stocare de 64 / 128 / 256 GB si 6-8 GB de RAM. Modulul de memorie de 256 GB este bazat pe standardul Universal Flash Storage 2.0 si are suport pentru playback video 4K oferind performante peste nivelul SATA de pe SSD-urile pentru PC.

Samsung Galaxy S8 vine si cu dotarile standard pentru produsele premium si anume WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, senzor de proximitate, senzor geo-magnetic, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, NFC, accelerometru, MIMO, barometru, HRM – senzor de monotorizare a pulsului, senzor de amprenta, Gyro, Hall.

Gadgetul va avea certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf iar pretul speculat ar fi in jurul sumei de 850 – 950 de dolari.   Mai multe informatii despre acest aspect vom avea dupa data lansarii, in luna ianuarie 2017.

Sursa: talkandroid.com


Produse Recomandate:

5 (100%) 4 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here