Samsung Galaxy S8

Utilizatorii care prefera un smartphone marca Samsung vor fi mai mult decat bucurosi sa auda ca noul Samsung Galaxy S8 va fi lansat, cel mai probabil, in luna ianuarie a anului 2017. Pana atunci va prezentam primele informatii in legatura cu caracteristicile sale.

Avand in vedere ca Samsung va incepe productia ecranelor 4k cu 808 ppi, este de asteptat ca Samsung Galaxy S8 sa fie primul gadget dotat cu acest tip de ecran. Expertii au afirmat ca : “Dupa datele disponibile, ecranul de 5,5 inchi AMOLED de pe noul Galaxy S8 va fi unul 4K.”

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, sud-coreeni vor trebui sa regandeasca tot hardware-ul acestui gadget, de la puterea de procesare a procesorului la consumul mare de energie pe care il cere noul ecran.

Modulul de memorie va fi de 256 GB ( bazat pe standardul Universal Flash Storage 2.0 ) si are support pentru playback video 4K,  multitasking si performante peste nivelul SATA de pe SSD-urile pentru PC. Memoria iti va permite sa derulezi pana la 45.000 de operatiuni pe secunda la 850 MB / s.

Gadgetului Samsung Galaxy S8 nu ii va lipsi dotarile standard precum : WiFi 802.11 a/b/g/n/ac ( 2.4/5 GHz ), Bluetooth 4.2 LE, MIMO, NFC, ANT +, USB 3.0, senzor de proximitate, RGB Light, accelerometru, senzor geo-magnetic, senzor de amprenta, Gyro, Hall, barometru, o baterie cu incarcare rapida de 3500-4000 mAh si HRM- senzorul de monotorizare a pulsului. Putem presupune ca smartphone-ul va include, in premiera, portul USB Type C ( care era asteptat inca de la seria S7 / S7 Edge ) si o camera de 21 MP.

Samsung Galaxy S8 vine impreuna cu certificarea IP68 pentru praf si rezistenta la apa.

Deocamdata nu ne putem pronunta cu exactitate in privinta designului dar suntem siguri ca cei de la Samsung vor face o treaba buna la fel ca de fiecare data.

Conform zvonurilor pretul ar putea fi undeva in jurul sumei de 850-950 de dolari.

Mai multe informatii: concept-phones.com

loading…


Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here