samsung galaxy x

Samsung se pregateste sa lanseze primele gadgeturi cu ecran flexibil sub titulatura de Galaxy X. Acest proiect a fost cunoscut din 2013 si purta numele de cod “ Project Valley “.

 

Potrivit Bloomberg, compania va lansa un telefon si o tableta, care vor fi cunoscute publicului, in luna februarie, la Mobile World Congress de la Barcelona.

Daca dam crezare surselor din China, smartphone-ul Samsung Galaxy X va avea un ecran OLED flexibil 4K, pe care il vom putea plia asemenea unei carti si aranjament Diamond PenTile, iar tableta de 8 inch isi va rula ecranul ca o foaie de hartie.

Aceste doua gadgeturi ar putea fi dotate cu procesor Snapdragon 820, acumulatori flexibili ( se vor incarca la 80 % in 30 de minute ), 3 GB de RAM, incarcare wireless si slot microSD.  Cu siguranta, lansarea telefonului Samsung Galaxy X va bifa o revolutie pe piata smartphone-urilor, la fel cum s-a intamplat in perioada lansarii primului iPhone.

Se pare ca si companiile Philips, Sharp, Sony, LG si Microsoft lucreaza de ani de zile la dezvoltarea unui gadget flexibil, si se pare ca deocamdata doar Samsung a ajuns la un produs final.

Aceste modele vor veni cu specificatii high-end si dotari interesante iar in viitor ne vom lua “ ramas bun” de la telefoanele din ziua de azi si vom ura “ bun venit” unor telefoane extrem de subtiri, indestructibile si flexibile. Asta inseamna ca ne aflam intr-un punct bun al evolutiei tehnologiei si ne vom putea bucura de gadgeturi din ce in ce mai performante si calitative care ne vor sadisface nevoile de zi cu zi simplificand o multitudine de activitati.

Pentru a afla mai multe detali despre functionalitatea si calitatea smartphone-ului Samsung Galaxy X va trebui sa asteptam pana in luna februarie a anului 2017 cand vom face cunostinta cu gadgetul dotat cu ecran flexibil. Desi lansarea acestuia nu este o certitudine, sursele sunt destul de solide si se zvoneste ca proiectul este deja terminat.

Sursa : Bloomberg.com

loading…


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here