microsd evo plus 256gb

Cardurile de memorie se afla intr-o continua dezvoltare pentru a putea tine pasul cu necesitatiile consumatorului.

Samsung Electronics, una dintre cele mai importante companii si un furnizor cu experienta in productia de solutii avansate de stocare, se pregateste sa lanseze cardul de memorie microSD EVO Plus, care detine o capacitate de 256 GB.

Pentru un card de memorie din clasa sa, microSD EVO Plus, ne ofera cea mai mare capacitate de stocare pentru un card microSD, avand o viteza de citire si de scriere care depaseste 90MB/s. Acest lucru il face utilizabil atat pe smartphone-uri si tablete, cat si pe drone, camere de actiune si camere video 360.

Compania coreeana este un lider in introducerea tehnologiilor legate de memorie si spatiul de stocare in dispozitivele mobile, demonstrand acest lucru odata cu aparitia telefonului Galaxy S6, primul smartphone cu memorie UFS 2.0, capabil sa atinga viteze de transfer comparabile cu solutiile de stocare Solid State pentru PC si laptop.

Cardul de memorie microSD EVO Plus ne permite sa inregistram pana la 12 ore de video 4K UHD, 46 de ore de video HD si 33 de ore de video Full HD pe telefoanele mobile sau pe camerele video de actiune. Ne putem bucura de aceasta capacitate a sa fara sa incarcam cardul de memorie sau sa fim nevoiti sa il schimbam si fara sa ne facem griji pentru epuizarea memoriei. De asemenea are o capacitate de pana la  55.200 de poze si pana la 23.500 de fisiere MP3/piese audio.

 

Un-Soo Kim, vicepresedintele senior, a declarant ca: “ Cardul microSD EVO Plus de 256 GB, ofera utilizatorilor viteze mai rapide si o capacitate mare de stocare. Suntem foarte entuziasmati ca putem oferi clientilor un plus de confort in utilizarea produsului si o experienta multimedia placuta atunci cand salveaza, acceseaza sau impartasesc propriul continut. “

Pretul cardului va fi de 250 de dolari. In plus, compania Samsung Electronics, ofera o garantie de 10 ani pentru cardul microSD EVO Plus de 256 GB.

Insa se pare ca conform specificatiilor tehnice, Samsung Galaxy S7 nu suporta carduri de memorie mai mari de 200 GB. Dar cardul microSD EVO Plus va fi perfect compatibil cu un HTC One A9 care suporta car de memorie pana la 2TB sau Alcatel Idol4 care accepta carduri microSD pana la 512GB.

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here