Samsung-Pay

Aplicatiile pentru platile cu telefonul mobil sunt la moda si ofera comoditate si siguranta utilizatorilor. Samsung este un producator nelinistit si nu se opreste din a incerca sa ajunga cat mai departe, iar acum isi propune sa monopolizeze platile cu telefoanele mobile precum si cu alte sisteme. Samsung Pay Mini este o astfel de aplicatie cu un bonus binevenit, acela de a fi disponibila si pentru iPhone, iar Coreea de Sud va fi prima tara care va beneficia de acest sistem.

Pana in prezent, Samsung a lansat sistemul Samsung Pay in multe tari de pe glob, insa sistemul care va fi introdus acum, va functiona diferit deoarece acesta nu permite efectuarea de plati mobile prin MST sau NFC, ci prin intermediul unei aplicatii care va fi instalata in smartphone-uri.

Aceasta aplicatie poarta numele de Samsung Pay Mini si va functiona doar pentru plati online, fiind gandita pentru a facilita achizitiile online facute de utilizatori dar si pentru a aduce siguranta.

  Cum functioneaza Samsung Pay Mini ?

Este foarte simplu. Utilizatorii acestei aplicatii isi vor introduce informatiile cartii de credit in sistem.  Atunci cand vom face cumparaturi online, tot ce avem de facut este sa alegem folosirea sistemului Samsung iar datele cardului nostru de credit vor fi folosite automat pentru plata. Fraudele nu vor fi posibile atat de usor si utilizatorii vor fi in siguranta deoarece Samsung Pay Mini va functiona cu ajutorul unui PIN sau prin scanarea unei amprente.

Acest sistem va putea fi folosit pe mai multe dispozitive  Android si va fi compatibil si cu iPhone-uri, iar datorita acestui fapt, compania estimeaza o crestere semnificativa a popularitatii aplicatiei cu ajutorul serviciului suport Pay Mini.

De asemenea, dupa lansarea versiunii destinate pentru terminalele mobile, compania are in plan sa aduca suport pentru Samsung Pay Mini si pe desktop-uri ( MAC si PC ).

Aceeasi sursa care a furnizat toate informatiile despre plata Samsung Pay Mini, ofera o data specifica pentru lansarea celor doua platform mobile mentionate, Android si iOS 8+. Lansarea ambelor aplicatii ar putea veni in luna iunie si abia atunci vom vedea ce ne prezinta Samsung Pay Mini si restrictiile care le vor avea. In curand Samsung va circula ca un concurent pentru PayPal si alte aplicatii care functioneaza deja in mod similar.

loading…


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here