sharp corner r

Sharp este compania care introduce pe piata un nou design de telefon, cu display rotunjit la colturi. Conceptul se numeste Corner R si ar putea deveni foarte popular.

 

Chiar daca deocamdata Sharp Corner R este doar un concept, acesta are toate sansele sa devina realitate. Telefonul se bazeaza pe tehnologia Free-Form Display a companiei Sharp iar datorita acesteia, ecranele de tip IGZO LCD pot fi taiate in diverse forme, nemaifiind nevoie ca dezvoltatorii sa fie constransi de formele rectangulare. In acest fel se ajunge la un raport excelent screen-to-body, ecranul ocupand aproximativ 90% din intreaga suprafata a panoului frontal.

Asadar, compania propune un nou tip de abordare a designului pentru un smartphone iar terminalul Corner R va dispune de un ecran de 5.2 inch cu rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Nu putem sa nu remarcam butoanele de control care sunt software de tip on-screen iar portul de incarcare a fost plasat intr-o pozitie neobisnuita si anume in partea laterala stanga pe rama telefonului.

Se pare ca Sharp intampina ceva probleme in a veni pe piata cu un astfel de gadget deoarece acestia au mai avut incercari similare cu ecrane de tip Free Form Display, dar telefoanele pe care le-au produs nu au fost decat concepte, la fel cum este si cazul modelului Corner R. Chiar si asa, exista mari sanse ca acesta sa poata intra in productie in viitor.

Sursa : gizmochina.com 


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here